Saturday, January 14, 2006

Playmakers vs. Orel Třešť 4:1


"Nedáš, dostaneš", Tak tohle jsou trapně pravdivá slova pana rozhodčího Cvacha. Bohužel se smůla v tomto zápase ještě znásobila. Dlouhými nahozenými balóny , které nebyly pokryty naší obranou, se dostávali do brejku. Trestuhodný vlastní gól našeho kapitána po neshodě s brankářem přikoval naši rakev.

První půli jsme absolutně v pohodě drželi kontrolu nad balonem, i když sem tam se před naší bránou zatmnělo. Hned v prvních pěti minutách jsme se dostali do vyložených šancí, bohužel neefektivní zakončení respektive nezakončení a minutí brány se nás drželo až do konce. Hlavní tíha pak dolehla na Hynka Novotného, kanonýr našeho týmu zásadně zklamal, po vypracovaných šancích jeho spoluhráčem Radimem Kubálkem, nedokázal skórovat, lavička v některých chvílích propadala zoufalství. Strach ovšem vystřídala radost z vydřeného gólu Jirky Hinka. Po pěkné nahrávce a po tlaku, jež byl útočníkem z Vodojemu vyvinut, si do sítě srazil strážce brány míč sám.

Druhá půle pak byla jasně plná naší smůly a jejich fotbalových momentů, kdy dokonce skórovali hlavou, což jasně svědčí o větší pohodě a přehledu. Měli jsme pak určitý tlak ke konci, jejich obrana ovšem stála na svých místech, na rozdíl od naší první obrany, kdy Lukáš Kubala přílišným vybíháním otevřel prostor pro únik, a tak také přispěl k dalšímu gólu. Napadá mě hříšná myšlenka, jestli Mr.Riess opravdu nechyběl?? Dík patří golamanovi, jelikož dorazil po noční směně a odchytal zápas.

No comments: