Thursday, January 12, 2006

Playmakers tuto sobotu

Tuto sobotu brzy ráno v 8 hodin se rozjede na novo druhé kolo zápasů, my máme první hrací den roku 2006 bojovat pouze jeden zápas proti Playmakers.

Podle předběžných zpráv tu máme menší problém, jednak samozřejmě je tu stín nad golmanským postem, jelikož už nemáme dva ale pouze jednoho golmana do kasy, ten druhý se ožral a zničil si nohu. Šebesta jako opora ovšem nastoupí po noční směně, takže jeho výkon nemusí být stoprocentrní, nicméně nemáme na výběr, jelikož i možná záchraná brzda v kase Majda z obrany, nebude zřejmě v tomto zápase přítomen.

Další otazník visí nad účastí dvou profi hráčů z týmu FC Vysočina za naše protihráče, jsou nějaké zprávy o tom, že budou na soustředění někde v horách, ale nevím jak dlouho je tam pan trenér Večeře zdrží. Poslední ucházející zpráva se týká naší pozice po odehraných zápasech v roce 2005, posunuli jsme se i před PKM Mahulena Dáša. Momentálně okupujeme 7.místo před Salavicemi,Euroclubem a PKM Dáša, což je dobrá výchozí pozice, jelikož kluby ve středu tabulky jsou na tom bodově velice podobně.

No comments: