Thursday, November 21, 2013

Bude ORT bodovat?

Tým z města pod Špičákem čekají již tuto neděli další soupeři. Zelenobílé dresy se postaví proti Doupí a KKK. Oba týmy dokázal ORT udolat v minulých sezónách, Doupě dokonce deklasoval v roce 2013 13:1. Promění se papírová naděje v reálné body? To uvidíme již tuto neděli ve 13:00..

KKK je očividněji těžší soupeř, v orelských análech je zapsána jedna výhra ale i jedna prohra, přičemž skóre hraje se stranou soupeře, 5:2 z roku 2010 ale 1:6 z roku 2013, kdy se na palubovce usadila klasická orelská deziluze, kterou umocňoval svými útoky hráč né nepodobný Ronaldovi. Na druhou stranu výhra byla vybojována dokonce s Lukášem Kubalou v brance nahrazujícím Šebestu, vše vystužené obranným valem Jana Svěráka. 
 
Doupě utrpělo ve vzájemných utkáních dvě porážky, legendární  'deklasace' proběhla v roce 2013, kdy v bráně stála brankářská dvojka Radek Trojan, jenž zaznamenal málem čisté konto, když dokonce vychytal pokutový kop. 

V kádru se možná objeví hráč Vejmělek, který bude testován skauty z ORT snažící se rozšířit kádr, poprvé v sezóně uvidíme exkapitána zelenobílých Ondru Víta, dlouholetého bombera a vedoucího střelce posledních let, na palubovku se opět postaví Rejcha s Forstem a celé diváctvo s napjetím očekává premiéru Emile Riessa. V kádru tentokráte chybí opora začátku sezóny Pavel Hradecký, bohužel neuvidíme ani Lukáše Kubalu.

2 comments:

Anonymous said...

Chlapi z Doupěte letos mohou být nevyzpytatelní. V přípravě porazili Playmakers z vyšší ligy 3:1. I když Playmakers nikdy nic moc nehráli a jednalo se pouze o přátelské utkání, je potřeba na tento fakt brát zřetel. Nesmíme tedy od začátku s nimi nic podcenit a hrát s Doupětem jako kdyby proti nám stál AC Majlan.

- Motivátor -

Anonymous said...

KKO Ronaldo by neměl bejt, minule dostal redku.
K