Wednesday, October 17, 2012

PF o Žabákovi

Pavel Forst, jeden z protagonistů nového filmu ŽABÁK DO DEŠTĚ:PŘÍBĚH Z TŘEŠTĚ, odpovídal on line na dotazy čtenářů bloggu očekávájících nový film z dílny HWZ. Premiéra se uskuteční tuto sobotu 20.10. 21:30 v areálu Klínarka.

Můžete nám naznačit o čem film bude? (Petr Novák, Buková)
"Film pojednává o běžných lidských problémech. Uvidíme zde přátelství a následnou zradu se spoustou vypjatých situací."

Koho uvidí díváci v hlavních rolích? (Stanislav Stenley Hula, Pavlov)"V hlavních rolích uvidíme klasické jádro Hlavou wo zeď - Uhlíř, David, Kameník a Forst. Jako v každém filmu jsme si i do tohoto pozvali novou tvář a to Jirku Pálu ze Sedlejova. Za zmínku také určitě stojí fakt, že toto je vůbec první náš film, ve kterém si, byť malou roli, zahraje i žena."

Aha, kdo si zahraje ten ženský štěk? (SS Hula, Pavlov)
"Ženskou roli si střihne Bára Kružíková - barmanka, která si na nás našla čas v pracovní době." 

Kdy se film točil a kde? (Petra Zdrchaná, Třešť)
"Žabák do deště se točil v období od 28. září do 13. října 2012. Natáčel se zejména v Třešti a okolí. Některé prostory budou pro diváky nové, jiné si zase někteří mohou pamatovat z předchozích filmů nejen z dílny Hlavou wo zeď. Velká část natáčení probíhala také mezi obcemi Sedlejov a Panenská Rozsíčka."

Kdo jsou ti dva nalevo od Vás na plakátu? (Eliška Liška, Stájiště)
"Po pravém boku stojí Josef Uhlíř, vedle v dresu Davida Beckhama Jiří David, představitel Žabáka, na levé straně Jan Kameník a Jiří Pála, jež je ona zmiňovaná nová tvář."

Budou mrtvoly a bude jich hodně? (Ondra Pečený, Stonařov)
"Z pěti hlavních hrdinů nakonec přežijí jen dva."

Děkujeme čtenářům i HWZ za odpovědi, další otázky je možné vepsat do komentů pod tento článek, představitel Antonína - Pavel Forst na ně rád odpoví průběžně.

5 comments:

Anonymous said...

Kde je Filip Rejcha? Vidíme ho na fotce, ale ve Vašem výčtu chybí? Nejedná se tedy o fotografii z toho filmu? (Lukáš Radek, Telč).

Anonymous said...

Dobré odpoledne Lukáši,

Filip Rejcha byl před natáčením osloven, roli nejprve přislíbil, nicméně před odjezdem štábu na Barrandov jej nebylo možné kontaktovat. Důvod je neznámý.

Fotografie patří k filmu Autostop.

Díky za dotaz.

PF

Anonymous said...

Uvidíme ve filmu drogy? (Miroslav Brabenec, Hodice)

Anonymous said...

Dobré poledne, Miroslave. Zdravím do Hodic.

Ve filmu se drogy objeví sporadicky. V úvodní scéně pozorný divák může vidět tzv. "nalajnováno", v půlce filmu se pak bude kouřit marihuana z dřevěné dýmky.

Díky za dotaz.

PF

Olga Vlezlá, Kuřim said...

V rozhovoru zmiňujete že jste poprvé obsadili i něžné pohlaví.
Můžeme se snad těšit na nahotu nebo dokonce postelové scény?