Thursday, October 11, 2012

KLÍNARKA VZHŮRU ROHAMA

Orli se opět vracejí do Klínarky zahájit oficiálně sezónu a vybrat si nového nebo potvrdit staronového kapitána. Start večera se ponese také v duchu vzpomínkového zápasu Nizozemsko Česko z Eura 2004, jenž bude promítán v kině Máj od 17:00, pak se vše přesune do areálu chovatelů v Klínarce, kde se večer načne ve 20:00. První místa už jsou vyprodána veřejností.

V této době už jsou rozmístěny plakáty ve spolupráci s Turistickým informačním centrem. Pracuje se na překvapení, které by mělo vyplnit kulturní vložku. "Doufáme, že se to podaří a lidé se budou bavit," komentoval tento "surprájs" večera Niederhafner.  Od 8 hodin je prostor pro oficiality, jenž snad nebudou pouze nudné. ORT v koprodukci s Euroclubem (Kameník,Forst) představí opravdu ambiciózní projekt, který bude hledat podporu u hráčů.

Akce bude věnována též loučení se svobodou Miloše Kameníka, který ač ženatý, nezapomíná si najít příležitost rozloučit se se svobodou ad post. Dalším důvodem oslav se stane těhotenství Nataly Petry Majdičové, není ovšem zcela jisté, jestli se šťastná dvojice dostaví z líbánek, které tráví už xtý rok na severu Čech blízko milovaných hor. "Program máme opravdu napěchovaný, snad se nám podaří utrhnout se pro Vysočinu", komentoval možný příjezd dvojice ze severu Milan Matterhorn Majdič.

V současnosti můžete zvolit pivo, které chcete pít 20.10., brzy se objeví speciální plakát na rozlučku se svobodou Miloše Kameníka a promo video s Petrem Kubalou v hlavní roli. Ať žije Třešť a ORT!

No comments: