Tuesday, October 09, 2012

Petra Natálie Majdič - šokatní fotografie

Známý třešťský zadák ORT Milan Majdič byl vyfocen na karibském pobřeží, když si užíval dovolené s modelkou Petrou Nataly Majdič, fotografie přináší jasné svědectví.

Náš fotograf Emil Z. ukrytý za koše s odpadky rozverný pár vyfotil na večerní procházce po pláži, což vyvolalo značnou nevoli bývalého hráče, který se pokusil nejdříve identifikovat místo odkud fotograf fotil podle blesku, jenž jej oslnil, pak se ovšem neomylně rozběhl směrem k odpadkům. Není divu, fotografie podává jasný důkaz - modelka je v očekávání.

Redakce tedy tentokráte přináší nezvratný důkaz o těhotenství manželského páru, i když se snažil udržet tajemství co nejdéle, fotografie nám jasně ukazuje, že manželka hráče zelenobílých čeká přírustek do rodiny. Pro samotné hráče to bylo také překvapením. "Tak něco jsem zaslechl, ale vždycky se toho strašně napovídalo, tak až teď s touhle fotografií nabývám jistoty.....", řekl bloggu Vojtěch Kníže, když byl s fotografií konfrontován jako dlouholetý partner z obrany. Většina hráčů se těší na oslavu, která se možná protne s oslavou 20.10. 2012.

No comments: