Monday, June 27, 2011

ORT bilancuje č.IV

V pořadí čtvrté a závěrečné ohlédnutí za již delší dobu skončenou sezónou nám zprostředkuje poslední muž na palubovce z pohledu soupeře - brankář Martin Šebesta. Opět prožil s zelenobílým týmem zvláštní sezónu, která se ovšem jeví z orlí perspektivy tak charakteristickou.

Zásadní věcí je věrnost klubu a ochota za něj chytat, která se vyvažuje v těchto nejnižších soutěžích zlatem, nutno ještě k dobru připočíst momenty, kdy dokáže svým výkonem povznést celý tým a nebylo jich málo.

Martin Šebesta (brankář - email): "Uplynulá sezóna byla opět ve znamení velice nevyrovnaných výkonů celého týmu. Ve většině případů Orli na nepříznivý stav utkání rezignovali a mnohdy jakoby ani nechtěli vyhrát. V několika málo utkáních jsme však pozbírali poslední zbytky sil a famózně zápas otočili. V těchto zápasech se opravdu dalo mluvit o známé orlí síle. Obzvláště bych pak chtěl vyzdvihnout výkon Ondřeje Víta po celou sezónu. Do výsledného umístění se jistě promítlo i to, že i přes široký kádr hrál tým pokaždé v jiné sestavě ať už kvůli časovému vytížení nebo zraněním, v neposlední řadě i dvě kontumace z nichž se jednu podařilo na poslední chvíli zachránit. Na závěr bych chtěl poděkovat Rogerovi který za mě naskočil do posledních dvou utkání a výraznou mírou pomohl Orlu ke konečnému solidnímu umístění. Nezbývá než doufat, že příští sezóny budou už jen lepší..."

No comments: