Monday, June 13, 2011

CTN končí

Kapitán Tomáš Niederhafner, který byl třikrát zvolen do funkce vedoucího týmu zelenobílých, končí. Před volbou nového kapitána tento pátek se rozhodl nekandidovat v dalších volbách na tento odpovědný a těžký post. Jako kapitán slavil úspěch s defenzivní taktikou, která orlům zůstává vlastní. Poslední sezónu se ovšem bodově probudil dost pozdě, snad i to je důvod odchodu z nejodpovědnější funkce v týmu.

Tento hráč stál u zárodku celého týmu a snažil se tým pozvednout v těžkých časech, jeho odjezd do zámoří znamenal citelnou ztrátu a tým balancoval nad možným zánikem a nezájmem ze strany samotných hráčů. Oblékal jeho první i druhý dres a podařilo se mu zvítězit v kanadském bodování v roce 2007, kdy vstřelil 11 gólů a zaznamenal 5 asistencí.

"Chce to nový svěží vítr, nechci neustále stát v cestě lepším kandidátům jen proto, že jsem jeden ze zakladatelů, někdy cítím jakoby hráči volili mne z povinnosti, bude tu více prostoru pro rozhodování v nové volbě tento pátek", uvedl hráč několik dní před volbou.

1 comment:

MKL said...

THX & RIP, CTN!