Tuesday, June 21, 2011

JE ZVOLENO - DJ OVLÁDL NOC V KLÍNARCE!

Tradiční noc v Klínarce tentokráte opět nazdobené do zelené a bílé pořádalo TJ OREL Třešť, přikrášlena byla filmy z dílny Natvrdlých. Pastvu pro uši zajistil Ondřej Vít (DJ) a Petr Kubálek (soundsystem). Nejdůležitější věc přišla s 10.hodinou večerní - volba nového kapitána pro nadcházející sezónu.

Večera se účastnili všechny důležité postavy ORT, dorazil bývalý i současný kapitán, aby tak symbolicky uvedli nového nástupce na jejich post. Oba v současné době už exkapitáni jeli s částí orlů 'MHD Regionovou Třešť' ze zastávky MĚSTO do zastávky NÁDRAŽÍ. Na party se objevil protagonista jednoho z filmů Petr Kubala, který se také účastnil volby kapitána. Volbě byli tentokráte přítomní skoro všichni: Radim Kubálek, Jan Svěrák, Lukáš Kubala, Pavel Hradecký a jiní. Svůj hlas odevzdal i Milan Majdič a trio kopečáků společně s Vojtou Knížetem dotvářel i uzdravující se Hynek Novotný.

Po druhém kole volby kolem 10:15 se ozval orelský pokřik a bubnování do stolů - byl to jasný signál. Kapitán byl zvolen. Novým kapitánem se stal zcela zaslouženě vítěz trofeje pro nejlepšího střelce - Ondřej Vít (Brno). Po jeho proslovu a promítnutí druhého filmu, o jehož názvu se hlasovalo na stěnách baru, se rozpoutala zábava. Vrchol bylo šampaňské a meloun na oslavu promoce exkapitána Budaře a drink nesoucí název týmu z dílny italského barmana Pietra Brabatoreho: ORTel. Pořadatelé děkují všem příchozím a exkapitán a pořadatel děkuje organizátorům, jenž vše zajistili a připravili: Petrovi Kubálkovi aka Kubánci a italskému barmanu.

6 comments:

Anonymous said...

velký dík pietrovi brabatoremu za jeho parádní drinky. ORTel bychom si měli nechat patentovat :) Tak snad brzy na fotbálku zdar a díky!

ondra said...

to jsem psal já :)

Anonymous said...

Bylo to super, večer se velmi vydařil, a proto SELAVÍ, SELAVÍ OREL !!!
Radoš

Anonymous said...

A jakej název vůbec vyhrál pro film s Ivanem/Petrem??
Orel No.5

Anonymous said...

Zdar, no to je otázka, myslím, že pak se někomu zvrhla tužka, podle toho, jak vypadaly čárky - měl někdo přes čáru. Takže navrhuju nové hlasování na stránkách.....Haufy

Anonymous said...

Kdyby někdo chtěl pár fotografií a velice povedených videí, tak mi napiště a já vám zašlu link, kde si je můžete stáhnout.. (tuto formu volím kvůli nežádoucímu stahování ORT party)
Můj majla: kopcolezec@email.cz
Orel No.5