Wednesday, January 19, 2011

Nedělní zápasový maraton

V rámci akce 'Čistý štít' se ORT dohodlo o náhradním utkání s týmem Stonařova. Termín připadl na tuto neděli 15:30. Ke dvěma finálním utkáním ORT proti Euroclubu a týmu Klíďo-Píďo Telč se tedy přidává i třetí klání, jenž smaže ostudnou kontumaci, ať už skončí jakkoli. Borcům v zelené a bílé jde nejen o zachování aury týmu, ale přáním je odrazit se na poslední chvíli ode dna tabulky.

Pan Štancl. Vedoucí stonařovského týmu. Vedení ORT jej kontaktovalo v uplynulých dnech, po krátkém jednání kývnul na dohrávku. To je hodné obdivu, viděno skrze optiku dnešního fotbalu (viz. Beckenbauer). "Mohl trvat na kontumaci, nemuseli jsme jej příliš přemlouvat, bylo to až překvapivé", řekla bloggu tisková mluvčí ORT Světlana Zelená.

Nejdříve ovšem v dopoledních hodinách narazí chlapci s orlem na prsou na odvěkého rivala, Euroclub se představí s obměněným kádrem, jenž dokázal deklasovat Berseckers 4:0. Podaří se mu to i s ORT? Bilance je prozatím nakloněná zelenobílým, vše ale ukáže až čas 10:30 tuto neděli. "Nezbývá než věřit...", končí před-zápasový report současný kapitán týmu.

3 comments:

Anonymous said...

už se těším :)

Anonymous said...

BOHUžel opět nebudu, čímž završím mou nejhorší ORT sezónu v životě.. ;-( je mi z toho dobreku, ač blízko tak daleko.. Letu Zdar!
Ort. No.5

Anonymous said...

Smekám před Stonařovem. To jsem nečekal. Nyní je na hráčích ORT, aby se sešli alespoň v hratelném počtu a uhráli nějaké body. Držím palce.
Radoš