Tuesday, November 29, 2005

Zranění si vyžádá klid až do Vjanoc

Na vynucenou zdravotní pauzu odchází další hráč, tentokráte je to komplexní hráč se schopností dobře bránit i útočit. Petr Šplinar si za Orel Třešť nezahraje zhruba 3-4 týdny.
Spina turnaj ZDAR
Stalo se to zhruba v druhé části zápasu proti Torpedu Batelov. Zraněný hráč nedohrál posledních 5 minut a byl nahrazován dalšími hráči, nakonec se podařilo udržet skóre presujícího týmu pouze na 3:2 pro Batelov. Podle doktora MUDr. Kaňkovského působícího u týmu už přes 15 let, jde o natržení svalu pravého lýtka, kde je nutný totální klid od jakéhokoli namáhání o futsalu ani nemluvě.

Bohužel marodka nám doslova bobtná, jelikož na ní sedí i s výronem na jedné z nohou Vojta Kníže a ani Emil Riess se necítí zrovna nejlépe. "Samozřejmě se pokusíme problém nějakým způsobem řešit", glosuje s chmurnou hlavou exkapitán Niedermayer. Všichni samozřejmě čekají na to, jak fit se bude cítit Vojtěch Kníže. Alternace u obránců je samozřejmě možná, ovšem po třech prohrách (jedna není zcela jistá) se bude hrát týmu bez pravidelných hráčů hůře. Z Třeště Vladimír Chalabala.

No comments: