Saturday, November 26, 2005

Družstvo silných proher

Družstvo silných proher. Tak by se dal charakterizovat tento víkend. Velmi slušná prohra s Torpedem Batelov 3:2 a trochu nešťastný zápas proti tenistům se skórem 5:4 ve prospěch tenistů. Druhý výsledek ovšem není finální, vše bude mít dohru a řešit se bude sporný gól tenistů.

Zápas proti tenistům jsme se tak trochu hledali. Do neštěstí přiváděli lavičku některé příliš kudrnaté kousky dvojky Kuby Hyňa. Na druhou stranu ta samá lajna se postarala o gólovou nadílku v dalším utkání, první utkání se neslo v duchu neproměněných šancí, i když se z toho všeho přece jen vyklubal jeden banán z této dvojky hráčů. Nedokázali jsme míč zvednout do poloh, kam postarší brankář nedosáhl, na zemi se mu nesmí upřít odvaha a bojovnost. Na zemi zachytal. Dobře se uvedl Ondřej Vít, draftovaný z Brna Řečkovic, dal řízného pěkného banána tenistům. Další dva pak svým důrazem u brány vydřel Emil Riess.

Osudný moment přišel jindy, celá prohra, dá-li se to tak říct, visí na kuriózním gólu, který padl přímo po blokování výhozu našeho brankáře v prostoru pokutového území. To je podle pravidel nepřípustné. Rozhodčí na naše výtky nereagoval, pravidla jsem mu musel ukázat já 3 hodiny poté, nedalo mi to, po dohodě to vypadá, že se s tím pokusí něco udělat, vše je teď jen na dobré vůli tenistů a udržení jakš takš pověsti rozhodčího Cvacha. To co tenisté dokáží jsou jednoznačně brejky, vycházeli z dobré obrany a vše to nakopávali na jednoho hráče ve předu, předvedli lekci z efektivity. Ale měla to být remíza, to je jasné, necháme se překvapit, jak zafungují orgány činné v trestním řízení.

Druhý zápas jsme předvedli dobrou hru s týmem, který překračoval rekordy v počtu nastřílených branek. Byli hratelní a my jsme hráli. Hynek zaúřadoval prvním gólem, zřejmě mu nahrávky jeho dvojky svědčí. Zaujal místo na vrchu tabulky střelců. V každém utkání gól. Pak příchází další mráz přes palubovku naší Wembley, když se postaví za stavu 1:1 k penaltě exekutor Kuby a nedává. Hned za pár minut si spravuje chuť i reputaci a trestá dobrým napadáním chybu rozehrávky s brankářem a do odkryté svatyně dává fíka. Na utkání nám chytala brankářská dvojka Lachtan, který slušně kryl ostré střely, ovšem střelu nad svojí hlavou nepokryl a skóre se uzavřelo na 3:2 pro Torpedo Batelov.
Marodka nám stoupla o obránce Petra Šplinara, který si nějakým způsobem pochroumal vazy v holeni. Doufejme, že se nám vrátí Vojtěch Kníže ze zdravotní dovolené. Lukáš Kubala si spletl zápasy a do haly se dostavil ve 13:00. Omluvil se smskou, v pořádku stane se ale jen jednou!!! Jenda Polák vyspával, i to bylo v pořádku, utrhl se ze řetězu, jelikož měl po dlouhé době nepracovní víkend. Jen jestli to stálo za to.

No comments: