Tuesday, November 22, 2005

Průběžné výsledky po druhém kole

Tým Orla Třešť je ve srovnání s některými tými o tři zápasy ve skluzu, díky vylosování bude hrát o poslední body dokonce až ke konci března, kde se odehrají poslední dva zápasy, z nichž jeden bude náš.

Do naší skvělé bloggerové redakce přišly právě výsledky s odehraného dalšího kola, některé stojí za povšimnutí. Z vyšší okresní futsalové soutěže ještě neklopýtli bratři v černém triku ČERNÁ SMRT - dvakrát nasázeli 4 góly a jeden inkasovali proti Polné i proti Kněžicím (4:1,4:1).

Bersekers zato klopýtli a to možná díky tomu, že jejich kádr opustili mladí tahouni, kteří se přesunuli do kádru Splašených kladiv (Třešť A). No, co se dá dělat. Bersekers prohráli s RNL JIhlava 2:4.

Průběžné první místo v tabulce zaujali podle očekávání Splašený kladiva, druzí jsou, což je dobré, ČERNÁ SMRT.

To co nás zajímá daleko hlouběji, bytostně se nás to dotýká, je skupina druhá. Jak si vedli naši pokořitelé z prvního utkání? Nasázeli 15 gólů SOU Třešť, kádr SOU se zmohl na jeden gól, snad by mohl být vstřelen právě vnukem našeho starosty pana Vrátila. Playmakers ovšem pak jemně škobrtli ve své spanilé jízdě a remizovali s Atleticem Batelov 2:2. Ve střelcích oněch dvou gólů s dílny Playmakers nenajdete ani Kaplana ani Lovětínského, jejich nepřítomnost zřejmě zapříčinila vzácnou remízu. Nakolik je to fér či ne, necháme na čtenáři nebo hráči.

SB Euroclub
, bývalé Sexy Bonbónky, nevkročili do sezóny příliš dobře, dostali dvakrát nový nátěr 8:1. Jednou přetřeno 1.PK Mahulena-Dáša, podruhé pak pečetili Tenisté. Když mluvíme o Tenistech, ty zaváhali s SOU Třešť a tým učiliště v posledních minutách utkání vyrovnává 6:6.
V průběžném pořadí jsme na krásném 8.místě. Naší tabulku vedou Playmakers a Torpedo Batelov, jež se podle výsledků jeví býti dobrým týmem. Uvidíme.

No comments: