Sunday, November 13, 2005

Playmakers vs. Orel Třešť 11:5

První zápas z řady 14 zápasů byl odehrán. Byl odehrán v neděli 14.11. v 11:00. K zápasu se nedostavil Lukáš Kubala, který nedal o sobě ani vědět. Vojta Kníže chyběl v obraně (výron), ale byl kvalitně zastoupen Petrem Šplinarem.


V prvních 20 minutách se hrála překvapivě vyrovnaná partie, myslím, že po prvním poločase jsme byli my samy překvapeni vývojem utkání. Playmakers, kteří mají v kádru extraligové hráče Kaplan (superfoto) a Lovětínský , sice po většinu času vedli, ale náš tým se dokázal prosazovat a dohánět hubený náskok soupeře. Gól jsme dostali, gól jsme dokázali dát. Tentokráte perfektně vařila lajna Hynek Kubyy, hasič uhasil žízeň po gólech. Skóroval dvakrát. Druhá půle bohužel proběhla v režii soupeře, i když jasná převaha byla znát až ke konci celého utkání.
Sám nový kapitán byl spokojený. "S takovouhle hrou bychom mohli bojovat i o špičku tý ligy" , řekl Radoš Budař. Pěkně zařídila gól hlavou opora útoku Jiří Hink, dobře dorážel balón Tomáš Nieder, jenž si noc před utkání pořádně užil a požil, bohužil. Chybí nám jediný gól(prodobrépočtáře) - vstřelen první lajnou - strůjcem Kuby junior.

Nechyběly fotbalové chvilky, třeba aut zahraný Milanem Majdičem přesně na druhé straně volného Hynka Novotného, který dokázal v těžké pozici vystřelit.Teď už tradiční pasy současného kápa kádru Radoše Budaře. A co si mysleli sami hráči?
Radim Kubby: "Odešli jsme na konci s fyzičkou, pak už jsme nestíhali".
Matterhorn (Majda): "To byla nejlepší hra, takhle jsme minulej rok vůbec nehráli".
Radomír Budař:"Spokojenost".
Niederhafner:"Nevím, nech mě bejt".
Emil Ríse: "Já jsem byl rád, za tu možnost si proti těm fotbalistům z naší nejvyšší zahrát".

No comments: