Monday, September 01, 2014

Nové vedení Orla Třešť

Vedení ORT prošlo generační obměnou, dlouholetý starosta pan Vrátil složil funkci a předal kormidlo třem nově  zvoleným osobám, které snad v sobě spojují všechny možnosti, které pomohou pozvednout skomírající organizaci a přivést mládež.

Nově zvoleným pokladníkem, nejdůležitější osobou, je Josef Kolba (práce s mládeží, vnitřní vztahy, politické styky), místostarosta je Jan Roháček (znalost poměrů v církvi, sekce florbal), starostování pak přebírá Tomáš Niederhafner (pořádání promo akcí, sekce futsal). Sportovní priority tedy stále zůstávají stejné - florbal, futsal. 

Na úvodním zasedání nového vedení byly přijaty první kroky: po delší odmlce přílivu peněz bude opět  pronajata hala a malá tělocvična na internátu. "Znovu umožníme v pátek hrát florbal bez placení a neligové soboty se budou odehrávat v hale s futsalovým balónem také zdarma, přizveme kohokoli, kdo si chce zahrát, mládež má samozřejmě zelenou", tvrdí muziku nový starosta. I nedělní florbal  míří na ZŠ a míří především na naše nejmladší. "Bude to každou neděli od 13:30 do 15:00", potvrzuje ekonomický ředitel a pokladník v jedné osobě Josef Kolba. Nové vedení by chtělo obnovit silvestrovský florbalový turnaj a hostit turnaj ligový.

Zasedání dále odsouhlasilo přidělání nových dresů pro hráče futsalu a možné založení dívčího florbalového týmu pod hlavičkou ORT. "Navazujeme na dlouhou tradici a to nejen sportovní, jdeme s respektem, uvidíme, jestli probudíme zájem mladších", uzavírá oficiální zpráva z jednání. První zasedání skončilo usebráním a poděkováním bývalému starostovi. 

No comments: