Wednesday, September 17, 2014

KLÍNARKA 2014 - ECCE OREL

TJ OT zve širokou veřejnost za tradiční nekulturní kulturou do areálu u chovatelů 4.10. na svůj restart. Při letošní párty laděné do 80.let bude hned několik oslavenců: futsalový klub slaví 10 let a Natvrdlí oslaví kristova léta. Kulturní vsuvka startuje v cca 21:00. (facebook-ud)

Popnekulturní vložka skládá se z promítání prvního dokumentu o futsalovém týmu, který není uploadován na internetu, hosté mají tedy jedinečnou příležitost podívat se na archivní 7 let starý kousek, jenž zaznamenává zápas mezi Salavicemi a Orlem Třešť, když ještě hráli ve stejné lize (kamera: Roháček,Kameník).

Před tradičními orelskými djs (andrew weed) uvidíme pravděpodobně novou platformu talkshow se známými i svéráznými hosty, kterou odmoderuje režisér dokumentů o ORT Miloš Kameník - zároveň oslavenec společně s ostatními Natvrdlými.

Extra vyžití nabízí hokej Stiga umístěný v útrobách areálu a workshopy přátel orla, již teď můžete volit na stránkách orla značku piva, které chcete popíjet při filmech i cestou domů. ►►▲▲



No comments: