Tuesday, May 31, 2011

JE TO UVNITŘ A JE TO NEUVĚŘITELNÉ

Obránce ORT Majdič se po kauze s volbou kapitána před dvěma lety, která znamenala chvilkový rozkol uvnitř týmu orlů a následný pressung ze strany novinářů, odstěhovává z Třeště pryč. Týmu ovšem stále zůstavá věrný. Novináři spekulují nad těhotenstvím modelky a životní partnerky hráče s číslem 5. Teď je vše jinak a lépe! Jsme první a přinášíme důkaz!

Neustále špičkování mezi novináři a obráncem MM vzalo za své, samotný hráč na tiskové konferenci předává fotografii ultrazvuku svého budoucího potomka přítomným žurnalistům. Detailní zkoumání fotografie ovšem způsobuje senzaci (nutno rozkliknout). Dítě je totiž na fotce zachyceno s křídly! Bohužel se ani úzký ani široký kruh rodiny nechce k fotce vyjadřovat. Horolezec a futsalový reprezentant TJ Orel Třešť hned poté, co poskytnul fotografii novinářům, opouští provizorní press room v Klínarce a odjíždí pravděpodobně za svou nastávající ženou. Kde je tedy pravda? Jedná se o fotomontáž? Budou se brát?


Naši experti podrobili fotografii analýze. "Můžu s jistotou říci, že se o fotomontáž nejedná!" ubezpečuje Martin Troník, soudní expert v oboru fotografie. Mezi hráči se prý už dříve vědělo o utajované svatbě, snad v Růžené. "Neptejte se, stejně Vám nikdo nic neřekne," slovně vykazuje ze soukromé párty novináře brankář Šebesta zatímco exhráč Makel poprskal fotografa pivem. Věc je teda jasná, dá se tak usuzovat i podle mlčení hráčů: Milan Majdič se žení a topmodelka NP Hronová je v očekávání.

Jediný, který se s nadsázkou vyjádřil ke kauze, kolem které se točí orelský makrosvět, je týmový doktor MUDr. Lukáš Toman: "Jedná se o Orlíka majdohlavého...vypadá to dobře, jen aby to lidé mimo tým nebrali jako zjevení satana :-)", usmívá se doktor.

No comments: