Tuesday, March 13, 2007

Tři štastná vítězství při konci sezóny

Orel TJ Futasala Club zaznamenal 6 jasných bodů do konečné tabulky. První body přinesla kontumační výhra proti SB Euroclub 5:0, druhá trojice bodů vzešla ze zápasu proti Infernu. Vítězství nad Infernem Jihlava 11:1 je největší výhrou v historii klubu. Třetí vítězství byl tzv. nad plán a mimo ligu odehraný přátelský mač proti Salavicím. I v tomto utkání Orel nakonec zvítězil 2:1.

V zápase proti Euroclubu nebylo proti komu hrát, jelikož z našich protihráčů se dostavil pouze Kameník mladší. Kontumace je v tomto případě 5:0 pro Orel TJ. Kameník v oranžovém dresu vypomohl Orlu proti Salavicím, mezitím co tým Orlů čekal na soupeře z papírově nejtěžších - Inferno. Zápas dvakrát 10 minut proti po ránu rozjíždějícím se Salavicím byl pouze přátelského ducha, ale i tak se tým Orlů snažil zahladit stopy po prohraných ligových zápasech. Výsledek vyzněl pozitivně pro Orel TJ 2:1.

Bohužel ani Inferno se nedokázalo sejít v plném počtu, chyběl jeden hráč , aby byla naplněna litera pravidel a mohlo se začít hrát. Orel Futasala Club souhlasil i tak s odehráním zápasu. Velkou část první půle tak hrálo Inferno ve třech hráčích v poli. Převaha resultující ve stav 7:0 po první půli se zabrzdila na začátku půle druhé. Hráč Inferna si dal vlastní gól, následně tentýž hráč dokázal vsítit jedinou branku za záda golmana Šebesty. Závěr budiž dokladem opětné převahy Orlů. Stav samotné druhé půle bez oněch 7 gólů z první byl 4:1. Konečné skóre pro Orel 11:1.

Většina z hráčů si připsala další body do tabulky střelců, Jan Makel' si připsal branku i asistence, tradičně i Hynek Novotný dvakrát skóroval i dvakrát spoluvytvářel gólové situace plus mu byl připsán vlastní gól do sítě Inferna, když předtím 'vířil vody' před soupeřovou brankou. Jediný záporný bod si připsal první útok s obranou Vojta&Majda. Nejvíce bodů do tabulky nasbíral Lukáš Kubala, který poskočil na třetí místo před uzavřením sezóny ((viz.dole)).

No comments: