Saturday, March 24, 2007

Oblastní florbalová liga nepřinesla překvapení

V pátek 23.3. se tým Orlů z Třeště zúčastnil posledního turnaje z ligového seriálu v Kněžicích. Bilance: tři prohry a jedna výhra.

Orel Třešť vs. Kněžice Lamy 2:7 V utkání jsme inkasovali zbytečné góly, projevila se nesehranost týmu. Někteří z nás po dlouhé době drželi florbalovou hůl v ruce. Pěkný gól ze standardní situace vstřelil Martin Nosek, který pak ovšem nepřetavil v gól několik jasných situací. Nejvyrovnanější trojkou na hřišti byla zcela přesvědčivá formace: Jan Roháček, Martin Nosek, Karel Mareček.

Orel Třešť vs. Luka nad Jihlavou 0:2
Druhé utkání vypadalo zcela odlišně a celkový dojem byl jasně lepší. Bohužel jsme nedokázali zvítězit, i když v prvních minutách se nám dařilo dostávat dobře hrajícího soupeře pod tlak.

Orel Třešť vs. Kněžice chlapi sobě 4:2
Podruhé se nám podařilo zvítězit nad zkušeným týmem z Kněžic, dva počáteční góly byly vstřeleny Niederhafnerem. Nakonec se Orlům podařilo odpoutat se od dotahujících Kněžic, jež poté pouze korigovali výsledek druhou brankou.

Orel Třešť vs. Orel Telč 1:2
Pro Orli z Třešťe prestižní utkání proti Telči mělo dobrý start, třešťáci hráli vyrovnanou partii. První gól byl vstřelen Telčí a poté dlouho zůstalo skóre nezměněno. Kapitán týmu Jan Roháček v druhé desetiminutovce stopnul hru a vyžádal si oddechový čas. Pak ovšem přišel velice chytrý gól telčského obránce, který skóroval z poza brány a jak brankář tak i hráč Niederhafner pouze přihlíželi. Možnou naději vrátit Telči příděl ovšem vykřesal výše jmenovaný hráč také brankou z prostoru za brankářem. V úplném závěru byla ještě rozehrána klasická situace. Papírové skóre se ovšem již nepohlo.

Jan Roháček:"Obrana Niederhafner - Kníže docela propadala a nechali týmy chodit do šancí."
Jan Makel':"Čekal jsem, že styl hry nebude tak kontaktní."
Martin Nosek:"Moje vyložené situace nešly proměnit, protože jsem tam byl hákován a strkán."

Sestava: Kníže Vojtěch - Niederhafner Tomáš (obr.), Martin Nosek - Jan Roháček (obr.), Mareček Karel (ut), Radek Zuda (ut), Lukáš Nosek (obr.ut.), Petr Kubala (ut), Jan Makel' (ut), Hamerník (branka)

No comments: