Thursday, May 04, 2006

Konec sezóny v Trest Wembley

Sezóna zápasů už byla dohrána před zhruba měsícem a půl, teď zbývá rozloučit se s prostory našich sobotních tréninků, které dostávají hořkou příchuť, jelikož z týmu nás tam chodí čím dál míň a kvalita rapidně klesá. I to se dá vydržet, i když to vždy nenalezne pochopení u všech.

Oficiálně bychom měli končit právě posledním víkendem v dubnu. Orel Trest vyšel vstříc několika prosbám ZŠ a dal k dispozici svou halovou hodinku hned dvakrát. Pan ředitel to samozřejmě vnímá jako pozitivum a vychází nám absolutně vstříc(viz citace dole), takže máme možnost odchodit ještě dva víkendy ve stejný čas:::: 18:00 6.5. a 13.5. 2006. Halu tedy prodloužíme o 14 dní do měsíce května.


Slavnostní ukončení sezóny je prozatím naplánováno na sobotu 2.6. 2006. Předběžný program: 18:00 hala přátelský zápas Černé smrti a Orel Třešť, od 21:00 projevy a DVD se zápasem proti Salavicím na zahrádce BARU BARBAR.
[citace z emailu> "Tomáši, bereme Vás jako VIP klienty, protože chodíte do haly opravdu hodně. Nemám žádný problém s tím, že si vyberete dvě náhradní hodiny. Je to možné i teď v květnu (pokud upřesníte termín) nebo to můžeme nechat na podzim. Jak chcete. " ]

No comments: