Monday, May 01, 2006

CaplanCa Cup 2006

V příjemném duchu odehraný cup, tentokráte hojně obsazený srovnáme-li jej s nepočetnou návštěvou minulého roku,Vladislav Hynk se nedostavil, vyhráli jasní favorité, ovšem překvapení se konalo!

Radoš Budař v základní skupině B dokázal defenzivní taktikou, propracovaností pomalých ale přesných přihrávek vyhrát nad Milošem Kameníkem, i když nakonec nepostoupil ze skupiny. Do play off se propracovali se ze skupiny B Kameník a Roháček, dva borci kteří by si zasloužili svoji vlastní skupinu, neboť svou hrou dovádějí k šílenství protihráče. Dokresluje to i jednoznačná nadílka typu: 6:0 oboum protihráčům v boji o finále (Toman,Nosek Lukáš).

Skupina B byla komplikovanější, Lukáš Toman výborně odehrál první utkání a posléze remizoval s Lukášem Noskem, oba dva se dostali dále a nechali ve skupině Niederhafnera a Marečka. Finále bylo zajímavé jen pro opravdové zasvěcence tohoto sportu, vydrželi jsme, nakonec se i pobavili. Oproti vyrovnanému výsledku ze skupiny zvítězil ve finále přesvědčivě Kameník, který nastoupil ve střední části finálového derby, obsadil po menší pauze opět první místo se svoji výhrou 5 ku 2.
Celkové pořadí: 1.Kameník Miloš
2. Džany (Jan Roháček)
3. Lukáš Nosek/Toman Lukáš

No comments: