Tuesday, February 28, 2006

Něco o posledním zápase..

Čao Orli a Orelkyně!

Mám jen několik málo postřehů k poslednímu utkání a to proti Atleticu Batelov.
I přes nepříznivý výsledek pro náš tým (2:3) si myslím, že to nebylo špatné utkání. Střílelo se, kombinovalo, nehádalo se! a bohužel i chybovalo se!!

Chyby!
Myslím že naše hra se pomalu zlepšuje a ustaluje se na docela dobré jak kombinační tak na kondiční úrovni. Dokonce už i vystřlíme což je paráda! Útočníci pomáhají dozadu a obrana už se ani tak moc nevytahuje.. Ale bohužel podle mě téměř každý ztrácí občas v zápase koncetraci. Viz tento poslední zápas. První gól padl po mojí chybě, kdy jako poslední hráč jsem vymejšlel kam s balónem, až jsem o něj přišel a dostali sme fíka.. Druhá branka padla po chybě, jinak excelentně chytajícího brankářa Šebyho, kdy dostal gól, sice perdu, ale zato přímo na něj mířenou tak z 13 metrů.. A poslední gól padl po špatném vytažení obrany kapitán a ex-kapitán, kdy si sice oba hlídali hráče, ale ti se stahovali k vlastní brance a pěkně po středu se vytáhl nebezpečný protihráč o němž oba dva věděli, protože pokřikovali po Lukáši Kubalovi ať si ho hlídá, ten ho bohužel neuhlídal a dostali jsme třetí, rozdílovou branku..
Kluci! Pojďmě se plně soustředit na tu chvíli co jsme na hřišti!! Ať takovýchto chyb kvapem ubívá a lepší výsledky na sebe nenechají dozajista dlouho čekat..

PS: jenže kdyby jsme ty chyby nedělali tak asi nebudem hrát tuhle soutěž, že :)

Orel No.5

No comments: