Friday, January 21, 2005

BATELOV

Poslední minuty druhé poloviny utkání Orli úplně vysadili, určitě to bylo z části dáno velikou marodkou, ovšem bylo v tom i něco více, něco co bychom mohli charakterizovat jako zhrzelé ego celého týmu.

Konečný výsledek vypadá opravdu hrozivě, 9:3 pro Batelov, který si dovolil ke konci zápasu vlastně cokoli. Není divu, když fotbal, který jako fotbal vypadá na začátku se mění postupem zápasu v dětskou kopanou.

Chyby se děly, byly trestány, jenže do posledních minut první poloviny to nevypadalo zdaleka tak hrozivě, jak to dopadlo ke konci zápasu. Proč? Tkví v tom zase konec a absolutní výpadek "proudu" Orlů. Postrádají chuť i stabilitu, přitom první polovina jim nabídla šance a dala znát, že i s takovým týmem jako jsou fotbalisti s Batelova se dá hrát.

Střelecká smůla. Opět? Ano i ne. Šance prostě byly, nebylo jich přespříliš, ovšem ty které byly se nepromněnily v gól. Hráč Polák u brány nezareagoval, stejně jako reakci a chuť po gólu postrádala v posledních minutách i hra Hynka Novotného, který ovšem paradoxně vstřelil v tomto zápase 2 góly.

Samozřejmě hrajeme proti kvalitním soupeřům, kteří jsou na trávnících Vysočiny doma, hrají už dlouho dobu spolu, to ovšem nemusí mít dopad takový, který mužstvo rozloží.

Takže kladné hodnocení první půle, chyby v půli druhé a znatelná nechuť hrát.


No comments: