Thursday, October 12, 2017

ORT ZPĚT S BRAZILCEM / POJĎ S NÁMI I TY Z MORAVY

Futsal ORT se vrací do Městské haly Třešť, nejstarší městský futsalový klub přivítá s otevřenou náručí i Tebe. Celých třináct let s výjimkou minulého roku stavěl mužstva, která dokázala potrápit favority i sebe. Jasně to vidí činovník Josef Kolba: "Nemáš za koho hrát, ORT je jasná volba."

Je rozlosováno, poprvé se sloučily obě ligy, v různých dnech proti sobě nastoupí 15 týmů z obou soutěží, zelenobílí začnou zostra 18.11. v 8:00 proti Starletu. Šance pro zelenobílé odejít s grácií sloučení obou soutěží rozhodně neulehčuje, úspěchem bude neskončit poslední. Za celých 13 let se nepodařilo postoupit do bojů o vrchní příčky tabulky, i když za zlaté éry to bylo při dobré kombinatorice kousek.
 
V současném kádru je jádro z bývalého týmu, staronově se do hry vrátí Filip Rejcha na pozici spielmachera, naskočí rovnou z letadla z Floridy, dalším je Roman Dorson a nově přijede zakopat občan státu Brazílie: Matheus Clavel, poslední sezónu bude hájit svatyni Martin Šebesta, loučit se bude i Niederhafner Tomáš. Pokud chceš hrát a jsi bojovný, chceš-li se naučit pár portugalských slůvek, nepřehráváš fauly a přihráváš spoluhráčům, napiš na ort@atlas.cz.
 

 
 

 

No comments: