Tuesday, February 05, 2013

Další boje ve skupině o udržení

Klíčové boje v základní části proti týmům EUROCLUB a Berseckers Orli nezvládli, další boje tak svedou se soupeři ve skupině o udržení. V rozlosování nesou označení U2.

Nejprve se krátce vraťme k posledním dvěma zápasům v základní části. I přes snahu a bojovnost neměli orli nárok a opět utkání skončila celkem výrazným debaklem, a to s Berseckry v poměru 3:8 a s Euroclubem dokonce 3:12. Oba týmy si zjevně uvědomovaly důležitost dané situace, kdy se v obou sestavách objevila řada velmi kvalitních hráčů. A na hře to bylo pochopitelně znát, kdy fotbalová - nebo snad futsalová kvalita převyšovala kvality orlů o několik tříd. Soupeři navíc nemilosrdně trestali jakékoliv chyby či zaváhání a v proměňování šancí byli neskutečně efektivní. Což je samozřejmě obraz kvality jednotlivých hráčů. Co naplat, postup si orli prohráli v jiných zápasech, i když, zcela otevřeně, i týmy KKO i KH Polná jsou letos kvalitou výše než v loňské sezóně.

Ke střelcům ORT lze zmínit snad jen to, že orli poměrně vtipně proměnili jeden nepřímý kop (Radoš) a jeden přímý (Ondra), svůj první goal vstíl mladý Kuba a další góly přidali Pavka, Vlasta a ještě jeden Ondra. V obraně odvedli spoustu práce Vojta s Emilem a Šebim, ale na kvality soupeřů to zkrátka stačit nemohlo.

Do dalších bojů, dle info od vedení soutěže, by se měly započítávat vzájemné zápasy se soupeři ve skupině, což je pro orli pozitivní, neboť do dalších bojů si přinesou poměrně dost bodů. V nejbližším utkání čeká orly tým telečských mladíků HOLYBROKER, se kterými orli vyválčili vítězství v poměru 4:3. Výkop bude v neděli 10. 2. v 13:50 hodin. Zatím není jistá účast kapitána Víta. Další dva zápasy budou na pořadu v neděli 17.2. od 8:00 hodin, resp. od 8:50, a to s KH Polná a ATISEM. Na těchto utkáních nebude přítomen Vojta. A poslední dvě utkání sehrají orli 24. února od 11:20 a 12:10 s týmy DOUPĚ a MHD. Sestava pro tato utkání je zatím nejasná, jisté však je, že svým spoluhráčům opět nepomůže kapitán Vít, který bude toho času na lyžovačce v zahraničí.

Věříme tedy, že se stejným elánem, se kterým vtrhli orli do boje na počátku sezony, vtrhnou i do boje ve skupině o udržení a dosáhnout dobrého konečného výsledku.

2 comments:

Anonymous said...

Pokud o to bude parta stát, teď jsem měl služební druhý víkend, takž bych měl mít následující tři volné a být k dispozici až na ten poslední, tam je to ještě nejisté... Lukyn

ondra said...

Luky, parta o tebe bude stát vždycky, jde jen a jen o tvoje rozhodnutí. Každý, kdo chce pomoct zelenobílým je vítán!