Tuesday, March 06, 2012

Poslední zápasy

V neděli 11.3. čekají hráče, funkcionáře a fanoušky ORT poslední 2 zápasy, které rozhodnou o konečném umístění ORT v okresní soutěži. Jak si stojí ostatní týmy a jaké jsou šance ORT?

Po základní části je zřejmé, že o postup do vyšší soutěže se utkají FLYERS, kteří nastříleli více než 100 golů, EUROCLUB a Berseckři, kteří však mají nejhorší výchozí pozici, neboť oba zápasy se svými konkurenty prohráli. V další skupině se o umístění utkají týmy REBELS, LITVY a HOLYBROKER. V poslední se pak utkají týmy MHD, KH Polná a FK Nemohoucích. Tragický tým NARCIS byl ze soutěže vyloučen, neboť i přes mnohé výzvy nebylo zaplaceno startovné. Výsledky však zůstaly započítány, vyjma jediné výhry nad týmem KH Polná.

ORT se ve skupině o 7-9 místo utká nejprve s KKO a následně s týmem Pohody z Čenkova. Ke konečné sedmé příčce by orlům mělo stačit vítězství nad KKO, neboť si do dalších bojů přinesli 4 body za výhru nad KKO a remízu s Pohodou. Jako ideální scénář se tedy jeví zdolat KKO a následně se v bezstarostném zápase s Pohodou rozloučit se s uplynuvší sezonou.

1 comment:

Anonymous said...

Bohůžel nemůžu dorazit. Ve 12 hodin hrajem fotbal v Humpolci. Tak mnoho štěstí.
Karel