Sunday, November 07, 2010

Radomír Budař se loučí s týmem

Redakce obdržela smutnou zprávu. Dalším hráčem po Janu Makeľovi, jenž podle všech kuloárních zpráv opouští tým je Radomír Budař. Nikdo do poslední chvíle nebyl schopen říct z jakého důvodu odchází, vedení v čele se známým hrubiánem Niederhafnerem nebralo telefony. Právě proto redakce bloggu poprosila samotného hráče o video vyjádření - v pravé části webu.

Radomír Budař se poté spojil i prostřednictvím zaslaného emailu, kde odpovídá na nětkeré doplňující otázky a tím celou situaci zcela vyjasňuje. Byl přítomen u mnoha výjimečných výher týmu, stejně tak u jeho horších okamžiků. Dva roky po sobě obhájil kapitánské céčko, aby pak byl vystřídán hráčem TN, když po této ročníkové pauze opět přebírá pásku zatímco TN kope za vancouverský klub.

Jak hodnotíte Vaše orlování?
"Své působení v týmu hodnotím vcelku kladně, dobrá parta, fotbalové umění nahrazeno bojovností. Bylo mi s orly dobře a doufám že zase bude, neboť se chci vrátit."

Chcete něco vzkázat týmu ?
"Zvolte si nového kapitána. Bojujte jako orel o svojí kořist. Pamatujte meumírám, jenom mám zdravotní pauzu."

Jedná se o citelnou ztrátu pro celý tým. Pro tuto sezónu tedy do stropu haly stoupá zelenobílý dres s číslem 12, aby byl stažen zpět na palubovku pro budoucí klání v novém ročníku. Přejeme brzké uzdravení, redakce bloggu.

No comments: