Wednesday, December 19, 2007

Názory zúčastněných i nezúčastněných II.

Miloš Kameník (posledním zápasům přihlížel): "Brankářem to, jak jsem řekl, nebylo ..... horší to bylo s obranou, s obsazovaním si hráčů a uvolňováním se, prostě běžná herní taktika, fotbalový myšlení(třeba by vám pomohlo video se Salavicema, prostudovat si konkrétní situace a pustit to s ostatními..... Jako jednotliví hráči jste dobří, ale dohromady nefungujete... asi by pomohlo rychlejší střídání i preference některých útoků na úkor jiných v krizových momentech (velký gólový rozdíl ve prospěch soupeře nebo naopak těsné prohrávaní chvíli před koncem zápasu). Clkově si ale myslím, že není zas tak zle. Prostě se teď nedaří a určitě se to za čas přehoupne a budete mít dobrý dny, může to být prostě náhoda."

Radoslav Budař (Orel - obrana C): "..nepřítomnost brankaře ovlivnila utkání jen minimálně, prohry byly dosti výrazné a naše chyby by nezachránil ani Šeby....projevilo se naše fotbalové neumění. ....rozhoduje nemohoucnost a bezradnost vstřelit branku, už to není smůla....pokud se bude rychle střídat a každý tu chvilku na hřišti nechá maximum není potřeba někoho nechat sedět...přístup útočníků k branění, nejsou na hřišti jenom proto aby dávali goly, ale aby také pomohli v obrané fázy a naopak obránci by měli pomoci útočit a vytvářet šance pro útočníky a přečíslení soupeře (zejména Pavel Kubala, který jako obránce hrál více útočníka a zapomínal bránit a vracet se, ale nebyl sám). Z 9 branek jsme obdrželi 6 golu po chybách obrany či útočníků nebo že jsme se nevrátili a soupeř šel ve 3 na 1 a dokázal využít (myslím utkání s M-D), v prvním utkání to ale nebylo lepší......dvojice nejsou vyrovnány, jedna hodně silná a druhá hodně slabá."

1 comment:

Anonymous said...

Ať se na mně nikdo nezlobí, ale to co se tu dočítám je z polovina sice pravda, ale z poloviny jsou to samý kraviny...V prvním případě je na místě hodně zde probírané střídání. jak zazněli názory, 2 minuty a střídám...od lidí kteří k tomu ostatní nejvíce hecovali a pak sami byli nejdéle na hřišti a nebyli pořádně ani vidět, je to trochu škoda...na druhou stranu se taky v sobotu stalo nejméně dvakrát, že se přiběhlo střídat a nikdo do hřiště nevyrazil, což je pro mne nepochopitelný...každý si přeci musí hlídat kdy tam má jít a má se na to třást(být na to úplně nadržený)pak z toho vznikla dokonce situace kdy nás bylo kvlůli tomu 5v hřišti(naštesti jsme si toho vsimli driv nez sudi). A střídání udělat co nekratší a nejvhodnější.
V dalším případě je k řešení ono vyřčení že útočníci mají pomáhat obraně a nejen střílet goly a obrana zase naopak...Z jedné části pravda, musí jeden druhého doplňovat a ne hrat jen na sebe, ale z druhe strany absolutni kravina...na hristi je celkem 8 lidi nepočitaje golmany. Z toho nasi utocnici musi mit kazdy jednoho jejich obrance stale na těle jestlize je u mice souper a hodne od tela jestlize jsme u mice my a obranci vychazeji podporit utok strelama z dalky, jinak se musi stale drzet nepratelskych utocniku, aby jim zamezili ve strele...nemusi se jim postavit jako zed, protoze tu si obhodi a je z toho golova sance pro soupere, ale meli by být stále v rovine nepratelskeho utocnika a nasi brany...pak nemuze souper poradne vystrelit...
bylo by tu toho hodne na reseni, ale prostoru malo, zkratka a dobre by bylo dobre aby jsme se vsichni podileli a rekli si co je dobre a co ne...a ne vzdy nazor nejstarsiho je nejspravnejsi...samo ze tomu neni ani naopak, ale nekdy mi tak pripada ze se to bere tak ze mladí jsme nezkušený a starší jsou samej "Maradona". Chlapi vzdyt my trenujeme kolikrat dvakrat tydne o vikendu zapas a k tomu jeste mala kopana...tim padem balon minimálně 4*týdně na noze...

Lucky