Wednesday, August 29, 2007

Dokument č.2 roztočen

(fotky z natáčení pod článkem)
Materiál pro dokument z dílny Natvrdlého režiséra M. Kameníka byl roztočen s některými hráči už v úterý 28.8. Kamera zachytila hráče Budaře, Majdiče, Knížete a Novotného.


Od pozdního dopoledne běhal M.Kameník po Třešti a točil s jednotlivými hráči videomedailony inspirované našimi stránkami. Otázky se točily kolem uplynulé sezóny a kruciálního zápasu se Salavicemi. Atmosféra samotného natáčení byla velmi uvolněná a na tvorbě se víceméně podíleli i samotní hráči.


S kamerou jsme projeli snad všechna zajímavá místa v Třešti. S Vojtou se točilo na hřbitově ale i doma v jeho útulném pokojíčku, Hynek provedl filmaře garážemi v 'hasičárně', kapitán Budař pak zase bývalou tovární vilou dnes sídlo policie Třešť. S Milanem Majdičem začalo úterý na Úřadu práce v Třešti.


Finální promítání se uskuteční s největší pravděpodobností opět ve SportBaru. Bude odbyto ku příležitosti zahájení halové sezóny 2007/2008. Výhledově tedy konec října či začátek listopadu. Pěknou ochutnávku v podobě fotek z natáčení níže.

FOTOS (klikněte pro velký formát):

No comments: