Friday, February 25, 2005

Futbal club Barcelona

Chci jenom podotknout panove, ze by bylo na miste, trochu se zminit o jiz davno probehlych utkani, rad bych se neco dozvedel. Z emailu vim, ze to zrovna hladce neprobehlo s Hodicemi, rad bych vedel, jestli nasi Orli podali vykon, ktery by i tak zasluhoval ocenit.

Citim urcitou povinnost zeptat se jestli jste na staronove halove pude nechali dusi?

At ano nebo ne liga byla pro nas urcite prinosem, dozvedeli jsme se dulezitou informaci, to co hrajeme ma k opravdovemu fotbalu jeste daleko, i kdyz jsem na konci citil urcite zlepseni. Studena sprcha ktera nas ochromila na zacatku, byla urcite z velke casti zpusobena nekonsolidovanosti muzstva, musime se vice semknout a drzet si posty. Najit si svoje misto a tam hrat maximum.

Ja osobne jsem nastupoval s tim: strilet goly a byt videt, to je moje jednoduchy kredo, hraji si na svojim pisku. Nezbyvalo nez otocit o 180 stupnu, sel jsem do obrany a v mumraji, ktery jsme produkovali, jsem byl stasten za kazdou prihravku a za kazdou akci, kterou jsme se presunuli k brance soupere, ze jich v nekterych utkanich nebylo mnoho, to nemusim zduraznovat.

Budoucnost? Na to sem sam osobne moc zvedavy, doufam, ze jadro kadru zustane, rad bych se osobne presvedcil, ze jsem jadro dokazal vybrat, ale to je utopie, kdo hrat nechce nebude, to je jasne. To je franta svoboda.

Posledni slovo patri hre, musime vydrzet a osme misto se bude menit. Fyzicku mame, neverim ze ne, chybi nam strategie a semknutost. Arriva TRIESTE EAGLES. Nesmime podlehnout tomu cechacstvi, kdyz nas nekdo bude kritizovat, klidne muze, my ale musime verit v nas tym v nas. A ja verim. Dneska osmy, zitra sesty nebo taky posledni, je to jen na nas.

No comments: