Wednesday, April 24, 2013

SLAVNOSTNÍ VEČEŘE - VÍT JÁGR

Slavnostní večeře probíhala v poklidném duchu a podle plánu, hráči probrali několik závažných věcí a zavzpomínali na milníky zhodnocené sezóny, v zásadním projevu se kapitán Vít ovšem vzdává funkce. (fotografie uveřejníme v nejbližších hodinách) 

V 19:00 chyběli ve Světě nejstarší členové týmu a tak se s zahřívacím kvízem začalo po příchodu ex-kapitána Budaře, po celý večer ovšem stejně chyběl Rod i Kokejl, z mladých u dvou piv trpěl jen Jakub Trendl. Nejlepší znalost týmu a jeho kádru projevil současný kapitán, nejvíce chyb pak zaznamenal Emil Riess.  (Vybíráme: menu vpravo)

V proslovu, který následoval poté, co kapitán Vít dostává památnou putovní kopačku za nejlepšího střelce sezóny, se on sám vzdává svého kapitánského postu, když  zároveň chválí výkon týmu v prošlé sezóně.  "To jsem nečekal, bylo to překvapení, důvody asi chápu," komentoval sekretář klubu Niederhafner. Nabízí se pararela s hokejovým Jaromírem Jágrem, který se díky zbavení tohoto břemene odpovědnosti mohl lépe soustředit na práci pro samotný tým. "Už je dlouho kapitánem, změna je život," chápe pozici  lakonicky další z hráčů.

Závěr večera se odbyl mezi návrhy nových dresů, které pro tentokráte vyšli z dílny Venduly Dvořákové a Pavla Forsta, na návrhy J. Makeĺa a F. Nováka se stále čeká. Možný design bude v nejbližší době uveřejněn na stránkách bloggu. Závěr večera byl rozmazaný...zásadní moment je ovšem za námi, sezóna samotná, velmi povedená jak kladně ohodnotil i Svět.

1 comment:

ondra said...

dobrý to bylo! uznání nad sezonou ORT vyslovili i hráči Berseckers Šebesta a Mareš...