Wednesday, April 10, 2013

KONEC ZÁKLADNÍ ŠKOLY FLORBALU

Konec sezóny a zavírání tělocvičny Základní školy v Třešti pro florbalisty orlů a přátele je naplánováno na tento pátek, starší ročníky florbalistů uzavírají sezónu a na kolbiště se vrátí až zase v podzimních měsících roku 13. Poslední zhasínání světel nad parketami s jednorožcem orámuje utkání s druhou partou, která působí na internátě místní střední školy

V utkání za ´záklaďáky´ nastoupí tradiční hráči jako Filip Rodek, Petr Šplinar, Jaroslav Maryška a nesmlouvavý Petr Brabenec, tým ještě stále čeká na vyjádření možného tvůrce hry Michala Lišku, který bohužel stejně jako první dva jmenovaní nezasáhl do bojů proti Batelovu.

´Internacionálové´ budou mít ve svém středu nevyzpytatelného Petra Kubyce Kubalu, který už dokonce, ač mladý, okusil i trenérskou lavičku Dačic - dívky. Nestor týmu Jan Roháček postaví tým společně s Hamerníkem (střelce prvního gólu proti Bat), bratry Nosky, pravděpodobně dorazí i Varvů a Svoboda.

´Bezpohlavní´ Niederhafner pravděpodobně doplní tým ´Internacionálů´: "Záleží na počtu starších hráčů, jen doufám, že ,ať budu tam nebo tam, neprohrajeme, v každém případě vyhraje Třešť.....".

No comments: