Tuesday, March 12, 2013

ONDŘEJ VÍT - hodnocení sezóny 12/13

Ondřej Vít vedl tým už třetí sezónu do bojů, v historii ORT jde o dostižení mety obou předchozích exkapitánů, pokud bude pokračovat v úspěšném vedení i další rok, pak dosáhne historické mety 4 let u kormidla ORT stejně jako R.Budař. Kapitán je zároveň už po několikáté nejlepším střelcem týmu zelenobílých - 7.místo v celkové tabulce střelců II.ligy.

Vydařila se sezóna týmu?
"ANO, TÝM I PO ODCHODU PILÍŘE OBRANY JENDY SVĚRÁKA AKA BOROSE POTVRDIL SVÉ MÍSTO VE STŘEDU TABULKY. MOŽNÁ MOHOU MRZET NĚKTERÉ DEBAKLY, ALE NA DRUHOU STRANU NEBYLY ZTRÁCENY ŽÁDNÉ ZBYTEČNÉ BODY."

Jak se výkonnostně vydařila přímo Vám?
"DOBŘE, MRZÍ MĚ NEÚČAST KVŮLI DOVOLENÉ A NEÚČAST KVŮLI UDĚLENÉ ČERVENÉ KARTĚ."

Nejdůležitější moment sezóny?
"ZVLÁDNUTÝ ZÁPAS S ATISEM B V ZÁKLADNÍ ČÁSTI, KTERÝ OTEVŘEL DOBRÉ VYHLÍDKY DO BOJE V DALŠÍ SKUPINĚ A S TÍM SPOJENÝ NÁVRAT LUKÁŠE, KTERÝ V NÁSLEDUJÍCÍCH ZÁPASECH PŘINESL ZEJMÉNA VELKOU BOJOVNOST ."

Nejlepší zápas? 
"TĚCH BYLO HNED NĚKOLIK, ALE ASI PROTI ATISU B VE DRUHÉ ČÁSTI SOUTĚŽE, KDY JSME MLELI Z POSLEDNÍHO, ALE NAKONEC JSME ODEŠLI NEPORAŽENÍ :)

Nejhorší zápas? 
JEDNOZNAČNĚ DVOJZÁPAS S KKO A KHP DNE 30. 12. 2012. DŮLEŽITÉ ZÁPASY BOHUŽEL NEZVLÁDÁME, I KDYŽ, KVALITA KKO BYLA PONĚKUD NĚKDE JINDE. Z MÉ STRANY NEJHORŠÍ ZÁPAS S REBELS, KDE JSEM SE NECHAL HLOUPĚ VYLOUČIT, OSLABIL JSEM TÝM A POKAZIL NADĚJNĚ ROZEHRANÝ ZÁPAS."

Váš nejlepší výkon/gól/přihrávka?
"ČISTĚ SUBJEKTIVNĚ VIDĚNO - GOLY - PROTI REBELS (K NIČEMU TO ALE NEBYLO), PŘIHRÁVKA - VLASTOVI PROTI MHD. A VÝKON? ASI PROTI HODICÍM V ÚVODNÍM ZÁPASE."

Kritika patří komu/čemu?
"NEJMENOVANÉMU ROZHODČÍMU ZA JEHO PODIVNÝ METR PŘI ROZHODOVÁNÍ."

No comments: