Wednesday, February 13, 2013

ORT DRUHÁ PŮLE

10.2. HOLYBROKERS vs. OREL TŘEŠŤ 4:4. Značně rozpačitá první půle ze strany celého týmu včetně brankaře, který doslova přihrál na gól, byla vystřídána gradující podívanou v polovině druhé. Po téměř prohrané bitvě  4:1 se hráči zelenobílých zvedli a dokázali vybojovat bod vstřelením tří gólů v druhém dějství.

Značně oslabený tým nastupoval do zápasu bez svého kapitána a nejlepšího z mladších střelců, momentálně je Ondřej Vít zapsán do statistik s 16cti góly a Karel Kokejl s góly 5ti. Stejně tak chyběl Emil Riess, který si nebral servítky s kritikou padajících Berseckerů. Tentokráte stál tým proti telčským mladíkům a ze začátku vypadalo vše bledě, dokonce i ex-kapitána Budaře podrobili spoluhráči kritice, atmosféra byla napjatá a klid do týmu nevnesl ani výkon brankaře.

Vše se v druhé půli změnilo a tým se vrátil. Brankař několika skvělými zákroky zvedal ze sedaček ochozy: Kameník + Niederhafner. Vytáhl jasné branky na tyčku a zneškodnil poslední útok nejagilnějšímu z telčských mladíků, který se jej snažil už po druhé přelstít lobem. Góly tedy v půli druhé padaly pouze do soupeřovy brány, pomohl nám šťastně odražený balón a své také přidali mladíci týmu. Vlastimil Rod na dvakrát vyrovnal a na sálovkách Jakuba Trendla bylo vítězství, když se ovšem míč odrazil od tyče zpět do hřiště, byla gradace podívané kompletní.

3 comments:

Dzanek said...

tak to musela bejt zajímavá podívaná, navíc, derby je derby, vzhledem k situaci a vývoji zápasu je bod určitě úspěch, gratulace hoši!

Anonymous said...

Na Vlastův gól sem poslal balon já a v tabulce to nemám tak šup šup dopsat... :-D
Šebi

=haufy= said...

OK, hned to napravíme.