Saturday, February 23, 2013

Finální boje o první pozice ve spodní části

Orel jde zítra do finálních bojů o první pozice v spodní tabulce - nepostupové části. V současnosti tým ala Celtic Glasgow tabulku vede. Stalo se tak díky posledním bojům, na které byl opět přítomen kapitán.

Tentokráte se tým postaví proti soupeři z Třeště, s kterým se lze měřit - PK MHD aka Mahulena Dáša vedená Cvachem Jr. Existují obavy o střet zájmů, pokud bude pískat Cvach senior. V době, kdy se budou odehrávat poslední zápasy tohoto dne - zápasy orlů, už bude jasné, kolik bodů squadra potřebuje na udržení pozic, je možné, že bude potřeba přinejmenším kombinace výhry a remízy. Druhý soupeř přijede z Doupí pod Roštejnem, hratelný soupeř by měl být poražen.


Poslední zápasy v této sezóně se odehrají pravděpodobně v omezeném počtu, v ohrožení je vyběhnutí Karla Kokejla (nejproduktivnější mládí) a Lukáše Kubaly, druhý jmenovaný týmu výrazně pomohl, když nastoupil v posledních zápasech a znásobil bojovnost. Chybět bude na poslední boje i kapitán Ondřej Vít a univerzál Emil Riess. Nově se představí Filip Vejmělek, jenž možná zasáhne do méně důležitého utkání a zastupující kapitán R. Budař bude testovat společně s týmem jeho možnosti. 


Management ORT vypsal odměnu za možné dvojvítězství: placená opulentní večeře z utajených restitučních fondů křesťanské sportovní organizace. 

No comments: