Tuesday, January 31, 2012

Kruciální boje v základní části

Nedělní dvojboj ve skupině poslední může znamenat historický úspěch ORT. Když se podaří orlům získat cenné body postoupí do bojů ve skupině, kde budou týmy s umístěním od 4. do 6. místa. Čeká je ovšem nesnadný úkol: remíza a výhra minimálně.

Tabulka střelců jasně rozpůlila tým na střelce gólů a komplexnější hráče, jenž budou v bojích potřeba, aby přichystali tak důležité šance mladé generaci, tahoun celé ´legie´Ondřej Vít snad bude připraven a s ním i další důležití hráči včetně střelců a bojovníků.

Řady fanoušků značně prořídly důsledkem brzkých ranních časů předcházejících zápasů, tentokráte to zřejmě nebude jiné, i když kreativní obránce Jan Svěrák burcuje na stránkách k podpoře. Tým snad poprvé posílí rychlonohý obránce Kníže, otázkou zůstává, s jakou formou se po dlouhé pauze vrátí do sestavy. Podle nepodložených zpráv se z marodky vrátí i Emil Riess.

V bráně se objeví překvapení sezóny, hostující brankař! Oba gólmani zeleno bílých nemohou. "Byla by to bomba, kdyby se zadařilo", končí svůj email redakci současný kapitán. Věříme ve vítězství a s námi orli po celé republice: Brno, Praha, Barrandov, Turnov, Trutnov, Trieste, Oslo, Ostrava i Olomouc!

2 comments:

Anonymous said...

Turn-off se tentokráte přidá k plejádě fan-fun-fuck-clubu!!!
Orel No.5

ondra said...

majdo, my Tě ale potřebujem na place, ne na tribuně!!