Monday, January 16, 2012

Debakl a pak KANONÁDA

Orli plní plán, neboť po víkendovém dvojzápase se počet získaných bodů zase o něco rozrostl, byť přítomná sestava mnoho pozitvního nevěstila. Na place se objevili Radoš, Boro, Ondra a duo mladíků Kokejl - Rod a obnovenou premiéru si odbyl i Filip Nešpor. V kase tradičně bezchybný Šebi. Ostatní orli buď nemohli nebo pozapomněli či nevěděli... Proto hned na úvod připomínáme veledůležité nedělní dvouutkání s Mahulenou Dášou a Euroclubem.

ORT : FLYERS 1:8 (1:4
)

Flyers nastoupili bez golmana, roli posledního hrál Pavel Svoboda a od počátku nebylo pochyb o tom, kdo je na hřišti pánem. Orli byli posazeni na řetízkový kolotoč, ze kterého seskočili po 40 minutách hry. Pouze nemohoucnost hráčů Flyers či skvělé Šebiho zákroky uchránily orly od dvouciferného přídělu. Nutno ovšem podotknout, že i ORT měli své šance, které však zůstaly nevyužity. Jediný čestný úspěch zaznamenal Ondra, když snižoval v první půli na 1:2. Kvality soupeře však byly nesporné, výsledek zasloužený.

ORT : Narcis 15:2

Tým Narcisů připomíná opravdu žluté kvítí, neboť jejich šance na bodový zisk trvá asi tak dlouho, jako kvetení tohoto jarního kvítku - tedy velmi krátko. I výsledky z ostatních zápasů napovídaly, že 3 body by měly být v tomto utkání povinností. Radoš však správně poznamenal, že zadarmo body rozhodně nedají. Překvapení se nekonalo a orli trpělivě sázeli jeden gol za druhým. Hráči Narcisu působili mnohdy naivně a nevyzrále, což orli nemilosrdně trestali. Golů bylo opravdu mnoho, proto přinášíme pouze souhrn střelců - Vít 6, Nešpor 3, Kokejl a Budař 2, Svěrák a Rod 1. Za zmínku ještě stojí Šebiho asistence při poslením golem, který padl z kopačky Bora 3 sekundy před koncem a stanovil skore na konečný fiftýn. Redakce blogu marně pátrá v archivu, kdy ORT sehrál tak jednoduché utkání proti soupeři, který byl výrazně individuálně horší.

Jelikož do uzávěrky tohoto článku nebyla známa tabulka, uveďme pouze jednoduché statistky - po 8 utkáních má ORT na kontě 11 bodů s bilancí 3-2-3, skore je mírně záporné (39:40). Boj o co nejlepší příčky je stále otevřený, poslední čtyři utkání budou proto nesmírně důležitá. Zveme proto všechny příznivce a fanoušky (a hráče :) na další utkání ORT.

4 comments:

Anonymous said...

Dík Ondro, když už letos nemáme kanadský bodování tak aspoň tady mám tu asistenci zapsanou... :-)
Šebi

ondra said...

kanadský bodování jsme dali dohromady s Haufym, brzo by se tu mělo objevit. Ta tvoje asistence byla parádní!

=haufy= said...

Tabulka na místě. Na další zápas to snad bude v hojnějším počtu (díváctvo/hráči), dojdu se taky podívat. Je to derby, takže je to ein muss. Posháním dresy dohromady, budu konečně doma. Zdravím z největšího sídliště v ČR. Haufy

Anonymous said...

Orlům zdar!

Tady Euroclub, konkrétně forward Paul Forst. Přeji hodně štěstí do víkendových bojů, bude ho potřeba.

PS: Bohužel se nezúčastním, ale doufám, že se potkáme ještě jednou v pokročilejší fází soutěže!