Monday, December 26, 2011

Vánoční odcházení Radima Kubálka

Na vánočním fotbale v Městské hale se sešlo opět hodně hráčů, kteří měli a mají co do činění s týmem zeleno bílých. Hala se v tiché vzpomínce zastavila na futsalovou minutu před vhozením lopty do hry. Dorazili orli rozesetí jinak po celé republice: Marek Novotný, Milan Majdič aj. Smutnou zprávou je oficiální rozloučení Radima Kubálka s reprezentačním futsalovým týmem, což avizoval v den oslavy narozenin režiséra Kameníka 23. prosince.

Za zvuku koled z rádia se do obou kas postavili už tradičně bratři Šebestovi a tentokráte byl úspěšnější starší z nich, rodina Kubálků zastoupená taktéž bratry sponzorovala tento den vybranými kousky cukroví. Tým s mladším z Kubálků a starším z Šebestů nakonec vyhrává o 3 góly, když naposledy koriguje za druhý tým Jan Makelele.

Na hřišti se objevil nadějný mladý hráč, který předvedl sebedůvěru mládí a rychlost nohou, podařilo se mu vyvolat v obraně soupeře zmatek a po individuální akci nastřelil břevno - stal se novým hráčem, který bude testován v zápasech, bude následovat cest dvou zaběhnutých mladíků: Kokejl a Rod. Nové jméno orla je Jakub Trendl. "Myslím, že by mohl být opravu dobrý, tak jak jsem ho viděl lítat po hřišti, líbil se mi", řekl blogu ex kapitán a dodal: "Celý tým děkuje Radimovi za navlékání zeleno bílého dresu a pěkné originální akce."

1 comment:

Anonymous said...

Radime hodně štěstí, je to škoda, že končíš, mohl jsi ještě pár let úspěšně kopat. Až budeš v Třešti a bude se hrát futsal najdi cestu alespoň na tribunu a přijď povzbudit své kamarády. ORL. Radoš.