Tuesday, November 16, 2010

Vyznamenám činovník TJ OREL Třešť

Minulý týden během nedělní poutní bohoslužby ke sv.Martinu 14.11. byl oceněn starosta orla pan Vrátil, který zaujímá dlouhou dobu nejvyšší post v TJ Orel Třešť. Nemůže se mu upřít snaha vyjít vstříc všem požadavkům řadových členů, když se každoročně snaží peněžně přispět rovným dílem všem sekcím a podsekcím orla.

Příkladů jeho vstřícnosti je celá řada. Pan Vrátil kývnul na nový Stiga hokej před pár lety, čímž se orel stal spolupořadatelem CaplanCaCupu. Za jeho úřadování byly z malé části zaplaceny nové dresy pro zelenobílé borce. Řádku předchozích let přispívala organizace na futsaly i florbaly v třešťských tělocvičnách. Přišel s námi oslavit výročí futsalového týmu orla do kina Máj a několikrát se ukázal na důležitých utkáních borců v zelenobílém. V živé paměti jsou jeho dopisy předčítané na večírcích ORT, jenž pojednávaly o historii orelské organizace v Třešti.

Za jeho dlouholetou činnost, kterou by někdo mohl nazvat nečinností, ale nebyla by to pravda, mu právem patří dík. K čestnému ocenění se tímto připojuje i redakce bloggu a přeje panu Vrátilovi vitalitu do života.

No comments: