Monday, November 01, 2010

Listopad - začínáme!

Orli čeká v tomto měsíci první zápas futsalové ligy, která ovšem pozměnila systém kvůli většímu počtu přihlášených družstev. Na první den sezóny 27.11. se plánuje úvodní oslava. Zcela jistě se bude volit nový kapitán a vedení připraví určitě nějaké kulturnější překvapení pro orli i jejich příznivce.

Do futsalové ligy se přihlásilo více týmů, než bylo obvyklé pro minulé ročníky, nenavýšil se jenom počet utkání ale i startovné. S každým týmem se ORT potká pouze jednou, nebude tedy žádná šance na reparát. Jednokolově se utká 12 týmů. Koho potkají zelenobílí v bojích: starými známými jsou namistrovaní z Mahuleny, věční spolutrpitelé Euroclub, exte(r)nisté Flyers, X-krát Ronaldu Berseckers, Klíďo-Píďo z Telče, Trilladora v čele s R. Budařem juniorem a jiní. Novým týmem jsou zřejmě Rebels a staronové opětovně přihlášené týmy z okolních vísek a vesnic (ovšem ne Batelov). Batelovské Torpédo zmizelo ze soutěže, nedavá tak šanci jej porazit, i když k tomu v minulé sezóně chybělo málo.

Chybělo málo - tým ORT - zahájí sezónu 27.11. a v ten samý den se s největší pravděpodobností v areálu chovatelů v Klínarce uskuteční veselice spojená s kulturním zážitkem. Vedení apelovalo na Miloše Kameníka, aby dopracoval dokument z let, kdy tým první rok oblékal zelenobílé dresy. "Dohromady to má spousty giga, potřebuji to sestříhat", uvádí režisér MK, jenž ovšem jedním dechem dodal v emailu z měsíce srpna, že pěkné počasí dní chce využít k poslednímu natáčení. Slib od zaneprázdněného tvůrce zní ovšem dobře, do konce roku by mohl být dokument na světě ve stravitelné formě.

Za pár dní tedy zahajuje ORT novou sezónu, redakce přeje spousty pěkných skoro výher přeměnit na výhry samotné.

9 comments:

Anonymous said...

Co ty názvy teamů?

Anonymous said...

taky sem se nad tím pozastavil, kdo je autor článku?
Šebi

ondra said...

a co vám vadí? já myslím, že je to zcela trefné a přesné :)

a šebi, kdo asi píše pod značkou orel trest...

Anonymous said...

To nevím ale měl by si zopáknout jednu lekci pravopisu... :-)))

Anonymous said...

Anonymousi,nepíše se náhodou před "ale" čárka?:)
Kami

Anonymous said...

Sory, zapomněl sem na podpis... Ano, píše, ale to je jen moje smsková deformace... (stejně jako ,,sem,, místo ,,jsem,,)
Šebi

Anonymous said...

X-krát Ronaldu Berseckers? co to znamená? Jestli ovšem autor naráží na naše technické dovednosti a srovnává nás s hvězdou Realu Madrid, tak jsme potěšeni. Nebo jestli chce ukázat podobnost s dřívější brazilskou star a neomylným střelcem, tak nás to také velice těší.
S pozdravem Bersecker

Anonymous said...

Tak jsem se za dva týdny nedočkal odpovědi, nevadí. Tak se sejdeme na hřišti. Zdraví X krát Ronaldu Berseckers !

Anonymous said...

Zdravím, rozhodně jde o srovnání, jedná se o současnou hvězdu Realu Madrid, její dovednosti stejně jako Vaše jsou neoddiskutovatelné. Jako 'správný' fotbalista má R i něco navíc.

autor článku