Monday, November 29, 2010

Dva vítězné poločasy skončily remízou a prohrou!

Uplynulou sobotu 27.11. odehrál tým futsalu reprezentující TJ OREL Třešť první dvě futsalová utkání: Rebels ze Stonařova a domácí tým v černém Trilladora bez svého zakladatele. Sečteno a podtrženo: jedna remíza 4:4, jedna prohra 5:6. Zelenobílým se úvodní duely nepovedly podle představ. Druhým utkáním utrpělo sebevědomí týmu povážlivé trhliny a v šatně bylo hrobové ticho. Večer šla týmu ovšem nálada rapidně nahoru.

ORT vs. Rebels 4:4. Početná první účast a krásný vstup do utkání. První gól sezóny vstřelil Pavel Venkrbec a v zápětí se přidává i druhý Pavel Hradecký. Hezká kombinace obránce Svěráka a útočníka Kubálka a ještě jednou chytrý Kubálkův gól z úhlu. První polovina končila na světelné tabuly 4:1 pro orly z Třeště, vše vypadalo, že tým má našlápnuto k prvním bodům. Jenže druhou polovinu Stonařov začal dotahovat a tým ORT se hledal, nepomohl ani time out po nádherném třetím gólu soupeře. Rebels se vrátili do hry, začali proměňovat šance snadněji a nastřelili i několik tyčí a nakonec poté, co propadla obrana zelenobílých, vstřelili v přečíslení snadný vyrovnávací gól. "Měli bychom hrát jen na první polovinu", komentovali utkání někteří hráči. (G: Venkrbec,Hradecký, Svěrák, Kubálek// As: Hradecký, Kubálek)


ORT vs. Trilladora 5:6. Psychické nalomení z předchozího zápasu bylo znát: u některých přemíra snahy střídaná u jiných s odevzdaností a všeobecnou nervozitou na střídačce. Opuštěný osvědčený herní systém. Přesto se velice rychle najde zachránce: útok Venkrbec/Hradecký - hned dva góly během jednoho střídání a ORT lomí půlku opět ve vedení 3:2. Z penalty a dvou desítek přidává největší ranař orlů Svěrák Jan další dvě branky, také Kubala přidá svou pěknou ranou další gól. Bohužel se vše opět otočí proti zelenobílým a tým končí prohrou v druhém utkání po skrumáži před brankou. Hráč soupeře, který strkal během standardních situací do orlů, si nejde podat ruce se zklamanými hráči v zeleném a bílém. (G: Venkrbec, Hradecký, Svěrák 2, Kubala// As: Venkrbec)


Ten samý večer se volí kapitán ORT a malou oslavou se symbolicky připijí na úspěšnou sezónu, symbolický přípitek se podle některých bulvárních novinářů zvrhnul v bezuzdnou pijatiku, někteří hráči demolovali zařízení restauračního zařízení včetně různých dekorací, to vše za pouhého přihlížení obou kapitánů...bývalého i současného.

4 comments:

Anonymous said...

zdravím z východu čech, kde stříhám film o vás. mám nahrubo hotovou zvukovou stopu. film má aktuálně 20 minut (překvapivě méně, než jsem čekal s ohledem k množství natočeného matroše). zítra se pustím do obrazu. a jak koukám na reporty z vašich zápasů, tak film bude i po letech aktuální:)
kami

Anonymous said...

Pokud vím, a nebyl jsem úplně na motyku, tak jedinou újmu utrpěl patizon(?) na baru.

Kubánec

Anonymous said...

Já zdravím ze severu. Ne nadarmo se říká: "První vyhrání góly vyhání!" Takže jsem si jist že letošní sezóna Orlů bude odrazová (co do výsledků, do hry, do zápalu i do party!).
A propo, rád bych se dozvěděl kdo je tím nově zvoleným kapitánem??
Orel No. 5

Anonymous said...

Haufy!