Sunday, March 08, 2009

Loučení ve znamení mimořádné kanonády - AKTUALIZOVÁNO

V posledním dvouzápase okresní futsalové soutěže orli málo vídaným způsobem uklovali své soupeře. Hráči, fanoušci a rozhodčí v obou zápasech nestačili počítat - 1, 2, 3, 5, 10...25!! Tolik golů nasypali orli do sítě soupeřů - celkové skóre z obou zápasů - 25:0. Na těchto divokých výsledcích se podíleli v kase Roger, v obraně Majda, Radoš, Boro a v útoku pak Hýňa, Venky, Luke a Ondra.

ORT : SB Euroclub - 15:0

ORT : Maquina Trilladora - 10:0


Jelikož list se střelci sice objeven byl, nicméně k autorovi článku se nedostal, tak jen stručně :)

Zápas s EUROCLUBEM byl jednouznačnou záležitostí. Hráči SB byli pouze v počtu 5, nechyběli však tahouni Forst s Rejchou, s kase Kami. Orli nejdříve pálili jednu šanci za druhou, aby pak nastartovali ten správný golostroj. Obrana pracovala velice spolehlivě a ještě stačila dobře podporovat útok. Nelze vyjmenovávat jednotlivé goly, každý z hráčů rozšířil své bodové konto o dostatečný počet bodů. Za zmínku stojí pěkný blafák Radoše (jistě bude zhlédnut na zapíjení sezony), Rogerův klidný a jistý výkon a příspěvek Venkyho (3+2). A také podpora Šebiho, který vzorně fandil po obě utkání.

Do zápasu s MT vstupovali orli s vědomím informace, že MT v čele s Rosťou Budařem si na orly brousí zuby a ráda by je obrala o nějaké body. Nicméně realita byla zcela jiná. MT sice předváděla celoplošný futsal, leč bez golového efektu. A pokud se ke kase dostala, stála tam závora jménem Roger. Útoku šéfoval Hýňa, který tak dal vzpomenout svým produktivním výsledkům v předchozích sezonách, z obrany pak odváděli dobrou a produktivní práci Majda s Radošem. Skore se postupně navyšovalo, až se zastavilo u čísla 10. I druhé utkání tedy Orli vyhráli a zajistili si nejhůře třetí místo ve skupině.

Agentury rovněž vydaly informaci o posledních zápasech. Tak tedy LEMANS - Torpedo Batelov 3:3 po velmi dramatickém průběhu. Reportér blogu zelenobílých přímo z dějiště zápasu hlásil: "Torpédo promarnilo tříbodový zisk asi 10 vteřin před koncem kdy Lemáni zahrávali poslední roh, střela šla přímo na bránu a gólman Oldřich si až neskutečným způsobem srazil míč do brány. Vzhledem k tomu že Lemans měli těsně před koncem výhodu dvou! trestných kopů a ani jeden neproměnili může Torpédo děkovat bohu že vyválčili aspoň bod". Krátce nato se přihlásil další z reportérů blogu, tentokráte s informacemi o zápase Maquina Trilladora - Torpedo Batelov 4:4. Pro ORT tyto výsledky znamenají, že v tabulce o udržení obsadili výborné druhé místo se ziskem 10 bodů (za první MHD 12 bodů) a třetími LEMANS (8 bodů) nebo Batelovem (8 bodů).

Závěrečné summary


bilance základní skupiny
12 bodů, 10 zápasů, 4 výhry, 6 proher a skore 29:33

bilance skupiny o udržení
10 bodů, 5 zápasů, 3 výhry, 1 remíza, 1 prohra a skore
36:10

11 comments:

Anonymous said...

Torpédo-Lemans 3:3

Torpédo promarnilo tříbodový zisk asi 10 vteřin před koncem kdy Lemáni zahrávali poslední roh, střela šla přímo na bránu a gólman Oldřich si až neskutečným způsobem srazil míč do brány. Vzhledem k tomu že Lemans měli těsně před koncem výhodu dvou! trestných kopů a ani jeden neproměnili může Torpédo děkovat bohu že vyválčili aspoň bod.
Šebi

Anonymous said...

Další senzace Torpédo - Maquina Triadora 4:4, takže druhé místo ve skupině o udržení by mělo být naše. To je docela úspěch, jo a ty goly jsem dal jen 4 (1x EU, 3x MT, no ale je tam ještě nějaká ta asistence 2 nebo 3, přesně nevím).
AŤ ŽIJE OREL !!!!! RADOŠ.

ondra said...

no hlavně aby se našel ten papír, nevím, jak bycho to dávali dohromady - snad si ale každý svou statistiku pamatuje.

jinak druhé místo je naprostá paráda!! celkové sedmé místo, dá-li se to tak brát, je SUPER!!!

zelená a bílá rulezz!

Anonymous said...

Zdarec pani Orli. Nema to lejstro Natalka? Ta A4 by se mela dat zaramovat a dat na zed slavy Orelskych uspechu :-) Boro

Anonymous said...

serte na individualni uspechy.Neni jedno kdo da kolik golu?Hajete za tym ne? Hlavne aby se papir nasel:) Asi si mel vydareny den co Ondreji?

ondra said...

anonyme, když neznáš situaci a ani další okolnosti, tak se prosím nevyjadřuj. Vydařený den měl Venky, Hýňa, Radoš, Boro, Majda, Roger, Lukáš...

zkus se raději podepsat.

nazdar

Anonymous said...

Zdar hráči! Za fanynku musím napsat, že to bylo úžasný!!!Takže díky a držím palce do další sezony! PS: papír bral Vojta... :-) Nataly

Anonymous said...

Euroclub gratuluje svym rivalum k uspechum v letosni sezone a uprimne uznava, ze letos na zelenobile nemel. Za rok to vsak muze bejt jinak! To nas vzdycky bude drzet pri zvote! :-)

Za EUROCLUB FORST FORWARD

Anonymous said...

TO FORSTWARD:
jestli by to třeba nechtělo vymetat trochu míň hospody- zkuste si vzít příklad z Orlů;-)

Má kel.

Anonymous said...

Hlavně z kapitána:) Když jsem to zde poprvé viděl, chvilku jsem váhal, zda nejde o další z jeho mystifikací. Škoda, že jste se takhle nerozehráli dřív, ale lepší tečka za sezonou nemohla být.
Kami

Anonymous said...

Kapitán blahopřeje celému týmu, nebyl by rozhodně po horách přínosem, rozhodl se pro radikálnější variantu....vůbec nedojít. A hle....vyšlo to!:-)

Haufner