Friday, March 27, 2009

JAKÁ BYLA SEZÓNA PRO ORT??

Redakce blogu obdržela poštovní dopis od nejlépe bodujícího obránce týmu, orla číslo 5, Milana Majdiče, jenž hodnotí ukončenou halovou sezónu. Jaká byla sezóna pro horolezce Majdiče?

Milan Majdič (poštovní dopis): Zdravím všechny příznivce futsalu a především příznivce našeho týmu Trieste Eagles. !!!ORLŮM ZDAR!!!

V letošní sezóně došlo v našem týmu k několika důležitým změnám, k vývoji a to jak po herní stránce tak především po taktické stránce. Ale jak to? Musíme si přiznat, že největší obrat v dobro lze vysledovat v poslední části soutěže a to v bojích o co nejlepší umístění ve skupině o udržení. Ačkoli se původně zdálo, že je veliká škoda, že si nezahrajeme o postup do vyšší ligy, bylo to dle mého názoru nakonec dobře, protože právě tato skupina o udržení z nás udělala, to co jsme.

Podle mě jsme stabilní, silné, srdcem bojné, vyrovnané mužstvo, které může hrát futsal s kterýmkoli týmem z naší ligy, a tím nemám na mysli jen skupinu o udržení. Podařilo se nám to zase pospojit a bojovat jeden za druhého a pozvnést se nad "fotbalové" týmy složené z individualit. Procitli jsme ze sna a opustili loňský a z části předloňský styl založený více na osobnostech. Dokážeme se domluvit na taktice, jak proti slabšímu, vyrovnanému týmu, tak i proti papírově silnějšímu soupeři. A i když je míč jako první v naší bráně, snažíme se hrát dál naši předem domluvenou hru, což je, byl i bude základ pro vítězné zápasy.

Z letošní sezóny mám opravdu radost a s chutí se pustím do té další. S pozdravem Orel No. 5 Majda.

1 comment:

Anonymous said...

Přesně moje slova ;-) #7 Boro