Thursday, February 28, 2008

Orel X Mrákotín, Berseckers- sestava

ORT se utká s Mrákotínem a Berseckers 2.3. ve 13:00. Po jednozápasové pauze pro některé hráče by mohl být Orel Třešť opět v plné sestavě. Do aktivního hráčského kádru se vrátil i hráč prvního útoku Radim Kubálek, který ovšem úplně nepotvrdil plnohodnotný návrat. V minulém zápase zaznamenal kladné body, stejně tak jako kapitán R. Budař jenž si připisuje hned 3 asistence a je zařazen po dlouhé bezbodové pauze do tabulky střelců. Bodově nejlépe si vyhověl kapitán s Emilem Riessem, jenž učinil jeden z největších skoků na přední pozice tabulky střelců viz.níže.

Na tento zápas nastoupí současná brankářská dvojka ORT Martin Šebesta. Niederhafner: "Je to náš zasloužilý brankář, který dokáže překvapit, právě na to sázíme, i když se naše šance jeví velice sporadické, ale jsou". Budař (c) hecuje před utkáním v neděli: "Já přijdu určitě, ostatně jako vždy a chtěl bych zabojovat a možná i zabodovat, překvapit můžem vždycky a nemáme co ztratit, tak do nich do vesničanů". Jestliže mu nahrávačská forma vydrží, mohli by společně s Riessem být postrachem brankařů týmů z vrchu tabulky. Účast na utkání přislíbil i Petr Šplinar, čerstvě uzdravený hráč. Dne 28.2. v 17:51 potvrzuje podle agentůrních zpráv účast i Milan Majdič - sošný obránce ORT.


1 comment:

Anonymous said...

Amiable post and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you as your information.