Saturday, February 09, 2008

Emil Riess klíčovou postavou utkání i rvačky

Dobrý herní projev opět oslabeného týmu byl k vidění proti MH Dáše a Flyers Jihlava. I přes to se nepodařilo vybojovat body, u dvou gólů do sítě soupeřů asistoval Emil Riess z pozice obránce, ten samý hráč ovšem v druhém utkání trestuhodně chybuje. ORT:MH Dáša 1:3 (P.Šplinar, as E. Riess) ORT : Flyers 2:4 (P.Kubala as E. Riess, P. Kubala as M. Šebesta)


První utkání bylo dlouho vyrovnané a naše fungující obrana s pomocí brankáře dokázala udržet fotbalisty z MH Dáši na uzdě. Po krásné kombinaci krátkých přihrávek se u branky ocitl jeden z protihráčů a ORT prohrával. Odpověď v podání Riess zakončená Šplinarem přišla velmi rychle a pádně. Orel měl opět několik šancí a reparátů před brankou, nikomu z hráčů se nepodařilo protlačit míč mezi tyče. Milan Majdič nastřeluje tyč. MH Dáša se ujala vedení kuriózním gólem, kdy naši hráči nehráli, měla se zahrávat standarní situace, MH rozehrála standardní situace bleskurychle na Krcha, který se nemýlil. Těsně před koncem měl možnost srovnat po přepychovém pasu kapitána Niederhafner z otočky, netrefuje. "Nevěděl jsem, kde se přesně nacházím, prostě sem se otočil a vypálil." MH Dáša pak přidává regulérní gól tesně před závěrečným hvizdem.

V druhém utkání se vyskytlo pár nepřehledných a vypjatých momentů. Po jednom takovém před naší bránou, padl první gól. Kapitán Radoš budař pak kritizuje sudího na místo rychlého zapojení se do hry, následně je na Budaře na druhé straně hřiště zahrán hokejový úder loktem a dochází k hádce. Hádka se pak přenáší i na lavičku a někteří hráči přebíhají hřiště a přilévají olej do ohně, zcela nechápavě dochází k pěstnímu souboji Pavla Kubaly a rohodčího Kříže. Několik našich hráčů se vrhá na Veselého a nevybíravým způsobem v přečíslení bijí hlava nehlava. Někteří se snaží uklidnit emoce, Milan Majdič nechápavě v prostředním kruhu kroutí hlavou. Emil Riess však ztrhne celý tým úderem do tváře S. Bartůška, jenž ovšem tvrdě kontroje a svou mohutnou postavou srazil Riesse k zemi. Co se dělo poté, si nezaslouží prostor na těchto sportovních stránkách. ORT neudrželo emoce na uzdě a zřejmě bude vyloučeno z celého turnaje. Počkejme si na výsledky ze zasedání komise. Před rvačkou ještě padlo několik gólů, odpovědí na 4 branky soupeře byly branky bratří Kubalů, přičemž na jednu z nich asistoval brankář Šebesta. Nikdo z ORT se nám k rvačce nechtěl vyjádřit. Šéf managementu Niederhafner má stále vypnutý telefon. Nakonec jsme přece jenom získali názor kapitána.


Kapitán R.Budař: "Naši hráči litují toho, co se stalo, i když to bylo logické vyústění....nevím, co k tomu říct. Toto se prostě někdy přihodí, že se nám to až doposavad vyhýbalo, to bylo prostě štěstí.

6 comments:

Anonymous said...

Ty vole, to bylo prostě šílený, nikdy sem něco podobnýho neviděl,měli by ste se stydět, když prohráváte...tak se začnete rvát.

FUCK OF OREL!!!

Anonymous said...

Měl by sis FUCKOFFORLE hodně rychle začít zvykat, ode dneška je tohle naše herní koncepce....

PS: nepodepsal ses, takže ani nevím jestli jsi taky nějakou schytal. Pevně doufám, že jo.

Anonymous said...

JA si myslim, že je i to se ve sportu stava a nejenom při amaterských zápasů.Vzpomeňmě třeba ZZ na mistroství světa a jiné zaběry z TV.Z mého názoru k tomuto nemuselo dojít, kdyý by tyto zápasy pískali uplně jiní rozhodčí a ne ti součastný, kteří nepískají rovinu ale často na jednu či druhou stranu připískávají.

Anonymous said...

Hosi, ani se vam nedivim, tym Flyers nehraji cestne a jednou to proste prijit muselo. Ve vas ta agresivita proste je a byla jen otazka casu, kdy to praskne :)

forrest

Petr Kubala said...

Neblbněte coje na otm že se prohrálo hlavně že se zahrálo ale rvát se???Má to cenu???

Anonymous said...

Veselej hlavne neni čůrák:D