Saturday, October 27, 2007

Pavel Kubala dvěma trefami pomohl k vítězství

Především dvě střely bodlem Pavla Kubali pomohli Orlům k vítězství nad Salavicemi 5:2. Výraznou převahu zelenobílí neměli a po celé utkání hrozili Salavice z brejkových situací, jedna z nich zakončená ostrou střelou otevřela gólové skóre utkání.

Do utkání nenastoupili Orli příliš dobře, ovšem podařilo se vyrovnat po dobré kombinaci Kubala-Soutor-Niederhafner. Tuto příležitost hráč s číslem 8 využil, ovšem další nabídnuté gólové šance spíše mařil. Po jeho nezakončeném brejku padl další gól do sítě Orlů, pak naštěstí převzal úlohu zakončovatele Pavel Kubala a dvěma góly z hranice 'vápna' zajistil tento ofenzivně laděný obránce Orlům vedení. Z otočky pak také skóroval bratr dvougolového střelce Lukáš, který prostřelil golmana Salavic po čtvrté.

Do konce utkání chybělo pár minut, když chytrou polostřelou uzavřel utkání Vojtěch Kníže. Opět bylo vidět, že útoku Orlů něco chybí, z 90% bylo utkání rozhodnuto agilními obránci. V některých chvílích utkání opravdu zkomíralo na herním tempu, aby pak nabralo obrátek na konci a v dalších chvílích. Gólman Šebesta působil jistým dojmem, i když po brzkém rozvlnění jeho vlastní svatyně, explodoval a gestem zmaru posunul bránu. Radim Kubálek komentoval utkání slovy:"Myslím, že nám vyhovuje delší čas utkání - skoro hodinu dohromady." Emil Riess řekl blogu po utkání: "Hlavně,že se nad nima vyhrálo". Po dlouhém půstu 3 prohraných utkání v roce 2007, dokázali Orlové Salavice porazit, i když týmu chyběl Pěnička jr.

4 comments:

Anonymous said...

No nevím, článek na mně působí tak trochu negativním dojmem-přitom bych řekl, že jste hráli dobře a snažili jste jít do plnejch. To že se Salavice dostaly jednou za čas do šancí je přece normální(nebo si myslíte,že máte na to, aby jste soupeře k ničemu nepouštěli?).
Podle mýho to byl další dobrej mač se spoustou šancí a pohlednou hrou.

Kubánec

Anonymous said...

Hoj myslím si že Kubánec má pravdu! Fotbal to byl opravdu dobrý to že dali Salavice dva góly přece nic neznamená! My jsme dali o 3 víc! Hráli jsme perfektní presing a na ten Salavice nestačili pokud budeme takto hrát stále mohou nás čekat jen dobré výsledky! Mužstvo máme vyrovnané! Hráči kteří začínají na lavičce jsou tak dobří, že by mohli hrát klidně hned od začátku proto je dobré to střídání které teď předvádíme! A taky se musíme navzájem povzbuzovat! TAKŽE GO ORLI GO!!!

Paulista7

=haufy= said...

Dobře pak tedy hodnocení beru na sebe - mě to příliš nešlo. GO Eagles*Haufiii

Anonymous said...

ale houby prd ti nešlo bylo to dobré!!!! myslím si že každý podal dobrý výkon protože kdyby ne tak se nevyhrálo ;) góla jsi dal a to je důležité!!! jen musíme všichni více střílet jste viděli jaký haluz náhoďácký góly jsem dal víc náhodně to snad už nešlo!! :) chce to jen střílet a střílet!!!!!!!!!
takže buď v klidu Tome hrál jsi dobře!!! tak zatím a go orel go
PS: měl by jsi domluvit další zápas už se těším na další skalpy :D

Paulista7