Thursday, January 18, 2007

Úspěšný weekend

Orel se otřepal a rozevřel křídla. Prní utkání tohoto roku otevřelo jasně možnost postupu do bojí o horní příčky tabulky. Orel díky dvěma výhrám bodově odskočil od rivalů na postup, jmenovitě o tři body od Polné a o 6 bodů od Salavitz.

Orel vs. Euroclub 7:2 (jedna naše proměněná a jedna neproměněná penalta)
Orel vs. Kavčí Hory (Polná) 3:2 (Niederhafner,Niederhafner,Majdič)

Příští zápas už tento týden v sobotu:::
18:00 Orel vs Mrákotín
19:40 Orel vs Playmakers
Dokáže Orel že je v laufu a potrápí favority skupiny a popere se o postup?

V prvním utkání tým Orlů ze začátku vyvinul důležitý tlak, který jakoby uvadl v začátku druhé půle a překvapení bylo naspadnutí. Stav po první půli pouze 2:1 pro Orel. Pak ale přišlo pár rychlých gólů a tým Euroclubu byl na lopatkách. V jasnou záležitost přeměnil utkání Emil Riess, který se neukvapil a pohotově dorazil standardní situaci kopnutou kapitánem týmu. Dobře pískající rozhodčí Suran výborně postřehl o jednoho hráče navíc na hřišti a díky 5 protivnikovým faulům jsme kopali pokutový kop, který s anglickou bravurou promněnil Radoš Budař. Faulovalo se dále - k druhému pokutovému kopu se postavil Tomáš Niederhafner, jehož rána ovšem orazítkovala pouze břevno. Utkání mělo posledních 5 minut přídech exibice, i když Orel nezapomíná na prohrané přípravné utkání.

Do druhého utkání se nastupovalo značně rozpěčitě, jelikož protivník předváděl v předchozím utkání perfektní obraz hry. Tým Orlů ovšem po prvních gólech do sítě svého času golmana A-týmu Třešť uvěřil a šel za vítězstvím. Lavička poněkud v některých chvílích podlehla kouzlu možné výhry a propadala histerii. Ovšem za opravdovou práci na vítězství musí tým poděkovat především Kopci (část Třeště, pozn.redakce). Vítěznou tečku udělal Milan Majdič po kolmici Niederhafner a Novotný. Právě střelec vítězného gólu odehrál jedno ze svých nejlepších utkání v zadních řadách jako útočný obránce.



No comments: