Monday, January 22, 2007

Orel nepostoupil

Futasala Club Orel nepostoupil do bojů o přední příčky Okresní soutěže. Podlehl oboum favoritům soutěže. Playmakers nastoupili v plné artilérii - nechyběli Lovětínský ani Veselý. Mrákotín utekl z nože Orlů jasně až v druhé půli po překvapivé střele ze vzdáleného úhlu.

Orel FC vs Mrákotín 1:3 (1:1) (Hynek Novotný, asist. Niederhafner)
Hned po rozehrání padl gól do naší branky, poté co byl Mrákotní uznán rozhodčím jako domácí. Pak přišel kontroverzní moment, kdy dobře pískající rozhodčí Suran po námi vstřeleném gólu (Šplinar,Kubala) mění svůj verdikt na aut. První útok vzadu podepřen obranou si ovšem své pochybení ze začátku odpracoval a těžil z navršených hrubek obrany Mrákotína. Do konce druhé půle bylo tedy přece srovnáno na 1:1, díky práci Niederhafnera a chladnému zakončení Hynka Novotného, který po dlouhé době asistencí (9) si připsal 2body za gól. Druhá půle se jevila daleko více chaotickou. Druhý gól do naší sítě přišel z křídla střelou od autové čáry. Náš gólman Šebesta si vybral slabší chvilku. Orel ovšem měl ještě několik šancí zvrátit stav utkání, zdaleka to ovšem nebylo tak snadné jako v utkáních z minulého víkendu 13.1., kdy jsme prožili euforii v podobě dvou vítězství.

Orel FC vs Playmakers 2:7 (1:4) (Nieder asst Novotný, Lukáš Kubala asist. Ondřej Vít)
Do dalších bojů nemohl nastoupit pro zranění paty Petr Šplinar, který byl v druhém útoku nahrazen Ondřejem Vítem (Brno Krpole). Utkání se na konci první půle už jasně odehrávalo pod taktovkou protivníka, kterou udávali zajména zadní řady pod vedením prvoligového fotbalisty Lovětínského, který rozdával lekce z efektivity. Veselý jr. pak ne zrovna vybíravým způsobem zatahoval za záchrané brzdy v zadních řadách. Síla přihrávek dvojice Lovětínský a Wiederlechner starší posílala Playmakers do neustálého přečíslení a strážce klece Šebesta nemohl nic dělat. V této sestavě byli Playmakers prozatím vždy jednoznačně lepší a prokázali to i tentokráte. I když jsme byli svědky pár českých fotbalovin, zápas byl jasně záležitostí protivníka.

No comments: