Tuesday, December 06, 2005

Torpédo naděluje - další průběžné výsledky

Jde o hrací dny do 26.11. To byl den, kdy se odkopaly zápasy s Tenisty a Torpédem Batelov.

Torpédo Batelov nadělilo všem dosavadním protihráčům z turnaje dvojciferné číslo, náš výsledek 3:2 se tedy může jevit jako nevýslovné štěstí a notná dávka fotbalové houževnatosti a umu. PKM Dáša (Reicha, mladý Cvach a další) dostali 14 gólů a do soupeřovy branky propašovali jenom dva.

Tenisti opravdu rozdávají lekce z efektivity, zaváhali jenom jednou s SOU Třešť, pokud se zaváhaním dá pojmenovat remíza, pak přišla jasná prohra s Playmakers 2:6. Tenisté jsou v tabulce na druhém místě.Sexy Bonbónky nevýslovně překvapili výhrou právě nad jmenovanými Playmakers 2:1. Nemusím snad opět zdůrazňovat, že sestava nastoupivší proti nám zde očividně chyběla (Kaplan,Farář,Biskup,Lovětínský).
Touto výhrou se SB Euroclub posunul na naše 8.místo.

Pojďme se podívat na naše soupeře pro tento víkend: Colas JIhlava (5.místo v tab), SOU Třešť (7.místo). SOU zřejmě nehraje špatně, jestliže vezmeme v potaz remízu s Tenisty a výhru nad Colas Jihlava. Cennější z pohledu tabulky je samozřejmě výhra s klubem z metropole Vysočiny. Pak je to ovšem jednoznačná prohra s Playmakers 1:15 a Atleticem Baelov 2:7. Orel TJ má daleko vyrovnanější výkony a podařilo se nám vstřelit každý zápas víc než jeden gól. Dobrá obrana a přihrávky ve střední části jsou cestou k výhře.

Colas je soupeř, kterého neznáme. Z jeho výkonů lze vyzdvihnout výhru nad Atleticem 6:5 a výhru nad Playmakers 4:5, kde se utkání rozhodlo v posledních minutách, kdy se Colas ujal vedení. Jak do toho všeho zapadá prohra s SOU 9:6, je jen těžké odhadnout.

No comments: