Monday, December 19, 2005

K zápasům z nabitého víkendu

Jako první co mám na srdci je to, že se mi fakt zdá že se zlepšujeme :)!!! A teď k jednotlivým zápasům..

Orel x Salavicím (4:1)
Nechci zde naše protihráče nějak schazovat, ale v zápase kde se počítalo s 3mi body, jsme obstáli na výbornou a Salavické "vesany" sme pěkně roztrhali..
Nastoupilo se v téměř plné síle. Na lavičce chyběli snad pouze čapařská dvojka Míra a věčně zaneprázdněný František (první v práci a druhý na kultůře s bratry Formany). Celý zápas probíhal, řekl bych jednoznačně v náš prospěch. Kluci v předu pěkně stříleli a i kombinace občas přiváděli naše fanoušky k jásání a ty jejich k šílenství :-/

Orel x PKM Dáša (neboli Mahulena) (1:2)
Jelikož naši hráči vynikají nejenom ve futsalu, ale jsou borci i v jiných sportech a tři hráči (jménem Hynek, Vojta a Piny) odjeli k mistrovskému utkání do Telče v ledním hokeji. Bohužel jejich absence byla cítit.. a to hlavně v koncovce a trochu i v proprděné šatně :) Bylo to velice vyrovnané utkání a nebojím se tvrdit, že většina gólových šancí byla na naší straně. Bohužel dvě nevynucené chyby (jedna ve formě špatného střídání a druhá v podcenění vysokého balónu) znamenaly dvě branky v naší síti. Jako vždy trochu nervózní konec podpořen sudím a jeho zjevnému připískávání soupeřům (po celý zápas existovaly výhody a tu najednou (prej po domluvě se sedícím sudím Cvachem (s nímž jsme již nějaké neshody měli) začly najednou existovat)). Ale dopadlo to jak dopadlo a tak tu máme další velice těsnou a smolnou prohru. Nakonec ještě umocněná tím, že kluci hokej nehráli, bo převelice sněžilo a tak v derby s dalším Třešťským týmem Slavojem, byla dohodnuta bezbranková remíza..

Na závěr musím podotknout, že je veliká škoda, že podobné vyrovnané zápasy neumíme ukočírovat v náš prospěch :(

Orel No.5

No comments: